Japan Rail Pass - met de trein door Japan

Treinreizen door Japan
vanaf EUR 274 voor 7 daagse pas

Highlights

  • Reis met de bullet train (Shinkansen)
  • Kies voor een Japan Rail Pass van 7, 14 of 21 dagen
  • Ook te gebruiken voor bussen van Japan Railways en partners
  • Japan Rail Pass is alleen buiten Japan te verkrijgen
Met de Japan Rail Pass reis je comfortabel en flexibel met de trein door Japan. De Japan Rail Pass is alleen buiten Japan aan te schaffen en is zowel voor trein, boot als bus geldig.

Met de Japan Rail Pass pas op zak kun je 7, 14 of 21 dagen met de trein door Japan. Naast toegang tot het hypermoderne spoorwegnetwerk van Japan heb je tevens je kaartje voor de bus en boot op zak. De Japan Rail Pass is een ideale manier om je soepel, snel en comfortabel voort te bewegen in Japan. Als je reist met de Japan Rail Pass bespaar je jezelf tevens de moeite om elke keer losse treinkaartjes te moeten kopen.

LET OP! Vraag de Japan Rail Pass minimaal twee weken van tevoren aan. Omdat deze per post wordt verstuurd gaan er een paar dagen overheen voordat de Japan Rail Pass op de deurmat ligt. 

Openbaar vervoer in Japan

In Japan is een heuse "trein-cultuur" ontstaan in de laatste decennia. Het openbaar vervoer in Japan is tip top geregeld. Treinen in Japan rijden frequent en ook met de veiligheid is het goed gesteld. Een strakke planning maken en rennen om trein in Japan te halen is dus niet nodig. Mocht je toch zeker willen zijn van een plaats dan is het mogelijk om zonder extra kosten een reservering te maken. Dit kun je doen bij één van de vele loketten van Japan Rail (Japanse NS versie) op de stations tijdens de reis zelf.

Treinreizen in Japan - Japan Rail Pass

Japan Rail Pass alleen te koop buiten Japan

Een Japan Rail Pass is verkrijgbaar in de kleuren groen en rood, ofwel "comfortabel" en "extra comfortabel" reizen met de trein in Japan. En let op, want  je kunt hem alleen aanschaffen in het buitenland! Eerst vertrekken en later kopen is dus NIET mogelijk. Je kunt de Japan Rail Pass bij ons boeken.

Is je reistijd eenmaal ingegaan dan kan het OV-avontuur door Japan beginnen! Het land bestaat uit vier hoofdeilanden die met een groene of rode pas op zak allemaal te bezoeken zijn. Start bijvoorbeeld na aankomst in het hippe Osaka, slaap in een tempel in Koyasan, ontspan op het strand in Shimoda, trein naar het traditionele Takayama en eindig je reis met een dagje sushi en shoppen in Tokyo! Uitgebreide informatie vind je op de website van de Japan Rail Pass.

Japan Rail Pass boeken

Zoals boven aangegeven kun je de Japan Rail Pass alleen buiten Japan kopen. En bij KILROY hebben we 'm.

 

Contact