Roadtrips Nieuw-Zeeland

Roadtrip door Nieuw-Zeeland
Tijdens je roadtrip door Nieuw-Zeeland zal je mond regelmatig openvallen door de adembenemende landschappen. Als je hart niet sneller gaat kloppen van de prachtige omgeving en landschappen, dan is het wel door de vele outdooractiviteiten die Nieuw-Zeeland je te bieden heeft. Niet gevreesd: je kunt hier ook ultiem relaxen!

Roadtrip Nieuw-Zeeland 

Er zijn zoveel geheime plekjes in Nieuw-Zeeland die je perfect via de weg kunt bereiken. Ontdek de ongebaande paden per auto, verblijf in de ongerepte natuur in een comfortabele campervan of maak je roadtrip door Nieuw-Zeeland met de 'hop-on-hop-off' bus. Sprokkel je vrienden bij elkaar of maak die onvergetelijke roadtrip alleen!

Are you in?

 

Adviesroutes roadtrips Nieuw-Zeeland

Als je hebt besloten hoe je door Nieuw-Zeeland reist, kun je de route van je roadtrip door Nieuw-Zeeland bepalen. Afhankelijk van de tijd die je hebt, hebben we een paar roadtrips voor je uitgestippeld. Zo mis je niets van het prachtige Nieuw-Zeeland!

A Halfling's Ramble

A Halfling's Ramble
V.a. 1 week
Deze roadtrip neemt je mee over het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Verwacht een flinke dosis Mordor landschap tijdens je roadtrip door Midden-Aarde!
Bekijk de roadtrip

Elven Magic

Elven Magic
V.a. 2 weken
Met deze roadtrip van 10 - 14 dagen heb je de garantie dat je op de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland komt. Geniet van de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland en bezoek de spectaculaire filmlocaties van Lord of the Rings.
Bekijk de roadtrip

The Great Wizards Tour

The Great Wizards Tour
V.a. 3 weken
Rijd in drie weken door berglandschappen, langs oeroude gletsjers, vulkaanlandschappen, Midden-Aarde en Lord of the Rings filmlocaties. Deze roadtrip brengt je naar het beste van Nieuw-Zeeland.
Bekijk de roadtrip
Wil je een roadtrip door Nieuw-Zeeland maken?
Neem contact op

 

Contact