Roadtrips Amerika

Roadtrippen door Amerika!
Verken Amerika op z'n best met een onvergetelijke roadtrip in het land waar alles mogelijk is. Stop in één van de vele nationale parken en geniet van het stadsleven in de meest veelzijdige steden waar je langs komt met onderstaande routes.

Roadtrip in Amerika

Alles in Amerika is GROOT! De auto's zijn groot, de gebouwen zijn groot, de oppervlaktes van de nationale parken zijn enorm, de steden zijn groot en de afstanden die je af kunt leggen zijn ook groot! Je kunt Amerika het beste verkennen met een roadtrip, dus huur een auto, campervan of camper voor je roadtrip in Amerika.

Autoroutes Amerika

Eenmaal besloten Amerika te verkennen met een roadtrip heb je ontzettend veel keuzes. Kies voor de wereldberoemde Route 66 of verken de Oostkust van Amerika. Afhankelijk van de tijd die je hebt, hebben we een aantal roadtrips voor je uitgestippeld. Zo kom je op alle toffe plekken van Amerika.

Californië

Californië
2-3 weken
Vertrek vanaf San Diego of Los Angeles en vervolg je roadtrip langs de Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park, San Francisco en via Highway 101 naar Los Angeles of San Diego.
Bekijk de roadtrip

Cowboy Country

Cowboy Country
2-3 weken
Vertrek vanaf Denver in Colorado en rijd langs de mooiste National Parks in de USA, bezoek indianenreservaten en authentieke oude dorpjes in het Wilde Westen!
Bekijk de roadtrip

Florida

Florida
2-3 weken
Florida, ook wel 'The Sunshine State', heeft prachtige witte, Caribische stranden, spectaculaire attractieparken, mooie nationale parken en levendige steden.
Bekijk de roadtrip

Hawaï

Hawaï
1 week
Aloha! De perfecte manier om de eilanden van Hawaï te zien is met een roadtrip. Maak tussenstops bij uitkijkpunten, bezoek lokale dorpen of neem een break om golven te pakken.
Bekijk de roadtrip

Noord-West USA

Noord-West USA
2 weken
Rijd met je campervan, auto of motorhome door de staten Washington, Idaho en Oregon. Zorg voor een lekker roadtrip-muziekje want je zult heel wat mijlen slijten op deze spectaculaire route in het noordwesten van de States.
Bekijk de roadtrip

Oostkust USA

Oostkust USA
3-5 weken
Genoeg te zien en te doen aan de oostkust van de Verenigde Staten. Wat dacht je van wereldsteden als New York, Boston en Washington of natuurparken als de Smokey Mountains en Niagara Falls. Zomaar een paar bestemmingen die op de route liggen.
Bekijk de roadtrip

Route 66

Route 66
4-6 weken
Route 66 is misschien wel de meest bekende route van Amerika. Deze 4000 kilometer lange roadtrip neemt je mee door drie tijdzones en acht staten: dwars door de USA!
Bekijk de roadtrip

Southern States

Southern States
2-3 weken
Maak een roadtrip langs de roots van de muziekgeschiedenis en de thuisbasis van Elvis Presley, Hank Williams, Robert Johnson, Dolly Parton en Otis Redding. Onderweg kom je ook restanten van de Amerikaanse burgeroorlog en burgerrechten beweging tegen. De zuidelijke staten zijn compleet anders!
Bekijk de roadtrip

 

Wil je hulp bij het plannen van je roadtrip in de Verenigde Staten?
Contact KILROY

 

 

Contact