Zuidoost-Azië Stray buspas

Backpacken door Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja met een Stray buspas
vanaf EUR 136

Highlights

  • Reizen van de gebaande paden
  • Flexibel reizen: hop-on hop-off
  • 12 maanden geldig

Details

  • Inclusief excursies
  • Buschauffeur/gids
  • Reisverzekering is verplicht
De Stray buspas is ideaal en good fun als je bijzondere plekken wilt zien in Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam en off the beaten track wilt reizen. Hop on en hop off waar en wanneer jij wil op de route die je vooraf kiest.

Busroutes door Zuidoost-Azië

Er zijn diverse busroutes mogelijk. Zo zijn er buspassen binnen Thailand, Laos, Cambodja en Vietnam. Maar het is nog leuker om deze landen te combineren of, als je tijd hebt, ze alle vier te doen! Naast de bus wordt ook de boot, trein en tuk tuk gebruikt om van A naar B reizen.

Het voordeel van het reizen met de Stray buspas is dat je reist met andere internationale reizigers. Jij bepaalt waar je uitstapt op de door jou gekozen route en je hebt alle vrijheid om te bepalen hoe lang je hier blijft. Verder houden velen er vrienden voor het leven aan over. Wat wil je nog meer?!

Geldigheid buspassen

De Stray buspas is 12 maanden geldig. Je kunt het aantal dagen aanhouden dat wordt aangeraden, maar als je ergens een paar dagen, een week of zelfs maanden langer wil blijven dan kan dat ook. Ideaal als je bijvoorbeeld ook vrijwilligerswerk gaat doen en hierdoor wat langer op dezelfde plek bent.

Hoe werkt een Stray buspas

Je kiest de buspas voor jouw favariete route. Bijvoorbeeld de Tom Yum buspas. Deze pas start en eindigt in Bangkok en laat je de highlights van het noorden van Thailand en het noorden van Laos zien. Het minimum aantal dagen dat je nodig hebt voor deze route is 10. Maar wil je relaxed reizen en wel eens een aantal dagen op één plek zijn dan is 17 dagen aan te raden. De meest uitgebreide pas is de Lot buspas. Daarmee reis je volgens deze route.

Veel van onze KILROY Travel Specialists hebben zelf gereisd in Zuidoost-Azië en weten precies waar je moet zijn! Ze kunnen je daarom goed helpen bij het plannen van je reis. Dit zijn onze populaire buspassen door Azië:

Bekijk alle Stray buspassen

vanaf 136
Bekijk alle Stray buspassen
Bekijk hier alle buspassen door Zuidoost-Azië met Stray.
Alle buspassen

Contact