Nieuw-Zeeland Stray buspas

Stray buspassen in Nieuw-Zeeland
vanaf EUR 69

Highlights

  • Hop-on/ Hop-off buspas
  • 12 maanden geldig
  • Groot netwerk
  • Accommodatie onderweg geregeld
Ben je een backpacker op budget en wil je niet zelf met een camper of auto Nieuw-Zeeland verkennen, kies dan voor de flexibele hop-on hop-off buspas van Stray. Stray biedt meer dan 20 routes langs alle highlights van Nieuw-Zeeland.

Flexibel reizen met de Stray buspas

Het concept is eenvoudig. Je reist, samen met zo'n 30 andere jonge reizigers, hop-on hop-off met de bus door Nieuw-Zeeland. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 27. De buspas die je kiest, bepaalt de route. Onderweg laat de chauffeur je allerlei dingen zien en vertelt de gids je meer over Nieuw-Zeeland. Mocht je zelf geen slaapplek weten te regelen, dan kun je dat de gids laten doen. Zo niet, ook goed. Ze zijn er voor je wanneer je ze nodig hebt. Allemaal erg flexibel!

Hop-on Hop-off door heel Nieuw-Zeeland

Je kunt op de route in- en uitstappen waar, wanneer en zo vaak je wilt. Elke buspas heeft een uniek nummer, waardoor het aanpassen en bijhouden van je reisplan heel eenvoudig is. Op de kaart geven de witte stippen aan waar de bus een nachtstop maakt. De highlights zijn weergegeven als oranje stip. De Stray bus stopt ook vaak bij supermarkten, zodat je boodschappen kunt doen als je wilt. Er zitten gemiddeld zo'n 30 backpackers tegelijkertijd in de bus, gezellig!

Route Stray buspas in Nieuw-Zeeland

Geldigheid Stray buspassen in Nieuw-Zeeland

Alle buspassen zijn 12 maanden geldig. En zolang je in één richting blijft reizen, kun je de buspas zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Zodra je een buspas gekozen en geboekt hebt, moet je die binnen 12 maanden activeren. Je activeert de buspas wanneer je je eerste stap in de bus zet. Dus je kunt ver van tevoren je buspas boeken, no problem.

Accommodatie op de route

Op tussenstops onderweg regelt Stray de accommodatie voor je en kunnen ze zelfs in het hoogseizoen garanderen dat je een slaapplek hebt, heel handig! Je kiest zelf welke soort kamer je wilt hebben: backpacker dorm (ongeveer $25 per nacht) of tweepersoonskamer (ongeveer $65 per stel). Ook heb je op sommige plekken onderweg de mogelijkheid om in lodges of hutjes te overnachten. Hostels zijn vaak van YHA, VIP of Nomads Backpackers.

 

Dit is een greep uit de populaire buspassen van Stray. Wil je alle buspassen zien? Dat kan via de link onderaan de pagina. 

Alle Stray buspassen

vanaf 69
Alle Stray buspassen
Bekijk alle Stray buspassen in Nieuw-Zeeland.
Alle buspassen

Contact