Nieuw-Zeeland KIWI buspas

vanaf EUR 32

Highlights

  • 12 maanden geldig
  • Hop-on/Hop-off
  • 25 verschillende routes
Kies tussen 25 verschillende routes van Kiwi Experience door Nieuw-Zeeland. Onderweg regelt de Kiwi gids je accommodatie, zelfs in het hoogseizoen. De Kiwi buspas is zeer flexibel en 12 maanden geldig.

Geldigheid Kiwi Experience buspas

Na aanschaf van de KIWI Experience buspas heb je 12 maanden om te beginnen met je reis. Nadat je de eerste reis met de knalgroene KIWI Experience bus hebt gemaakt, blijft de buspas 12 maanden geldig. De minimumleeftijd voor de KIWI Experience is 18 jaar en hoewel er geen maximum leeftijd is, zul je voornamelijk met jongeren reizen.  

KIWI Experience buspassen

De KIWI Experience brengt je via 25 verschillende routes naar alle uithoeken van Nieuw-Zeeland. Je kunt op alle onderstaande locaties uitstappen en een aantal dagen verblijven. Maak een busreis in paar dagen, of gebruik de volledige 12 maanden waarin de buspassen van de KIWI Experience geldig zijn. 

Route buspas Kiwi Experience

Accomodatie onderweg

KIWI Experience heeft connecties met de leukste hostels van Nieuw-Zeeland. De buschauffeur regelt het voor je, meestal met een flinke korting. Ook als het erg druk in de hostels is, zorgt KIWI Experience ervoor dat je een slaapplek hebt. Je kunt ook zelf accommodatie regelen.

Dit is een greep uit de populaire buspassen van KIWI Experience. Wil je alle buspassen zien? Dat kan via de link onderaan de pagina.  

Alle KIWI Experience buspassen

vanaf 32
Alle KIWI Experience buspassen
12 maanden
Bekijk alle buspassen van de KIWI Experience in Nieuw-Zeeland
Alle buspassen

Contact