Australië Premier buspas

Met een Premier buspas naar Sydney
vanaf EUR 69

Highlights

  • Hop-on/ Hop-off
  • 3 of 6 maanden geldig
  • Oostkust Australië
  • Geschikt voor de budget backpacker
Reis je langs de Oostkust van Australië en wil je het liefst zo goedkoop mogelijk reizen? Kies dan de buspas van Premier en verken de oostkust tussen Cairns en Sydney. Geldig voor 3-6 maanden.

Premier bussen rijden langs de oostkust van Australië

De buspassen van Premier zijn 3 of 6 maanden geldig en gaan langs de route vanaf Cairns tot Sydney en weer terug. De bussen zijn van hoge kwaliteit, je kunt relaxed een filmpje kijken of natuurlijk genieten van het prachtige uitzicht! 

Hop-on Hop-off

Je mag zo vaak op- en afstappen als je wil, mits je in dezelfde richting blijft reizen. 

* Je kunt reizen tot Sydney - de bussen rijden niet meer tussen Melbourne en Sydney

Premier buspas bestemmingen

Geldigheid Premier buspas

Na aankoop heb je zes maanden de tijd om de buspas voor het eerst te gebruiken. Daarna is de buspas, afhankelijk van de soort, nog drie of zes maanden geldig.

Het verschil tussen Premier en Greyhound

Heb je weinig budget en reis je niet langer dan zes maanden langs de Oostkust van Australië? Dan kan een buspas van Premier perfect voor je zijn. De Greyhound buspassen zijn geschikt voor de wat luxere reiziger. Deze buspassen zijn duurder, maar bieden ook meer gemak. In tegenstelling tot Premier vertrekt Greyhound dagelijks op veel kleine dorpen in heel Australië. Premier vertrekt één keer per week op bestemmingen aan de Oostkust.  

Contact