Australië Loka bus/treinpas

Australië buspassen - Loka
vanaf EUR 115

Highlights

  • 12 maanden geldig
  • Hop-on/Hop-off
  • Inclusief gids
  • Oostkust Australië

Details

  • Alle vervoer (bus/trein)
  • Activiteiten
Reis met een Loka buspas langs de Oostkust van Australië met de bus én trein. De reizen van Loka zijn gezellig, beschikken altijd over een goede gids en is zeer flexibel. Hop-on en hop-off wanneer jij wilt.

Reizen met Loka

Ga je reizen met Loka, dan reis je niet alleen met de bus, maar ook met de trein. Met de Southbound pak je de trein in Cairns, stap je over op de bus in Noosa of Rainbow Beach en vervolg je je reis tot Sydney. Doe je de Northbound, dan is het precies andersom. Hoewel je met een grote groep jongeren reist, bepaal je zelf of je bij de groep blijft of zelf op pad gaat.  

Pas inclusief activiteiten

Veel lokale activiteiten zijn inbegrepen bij de pas. Doe een wijnproeverij, maak meerdere hikes, bezoek een wildlife centrum en ga snorkelen! Je kan het allemaal doen tijdens je reis langs de Ooskust van Australië.

Stap op en af wanneer jij wilt

De bus/treinpas werkt met het hop-on hop-off principe. Wil je wat langer blijven op die ene leuke plek, dan pak je gewoon de volgende bus een aantal dagen later. Via de app van Loka boek je de ideale bus-/treintijd en vind je alle informatie die je nodig hebt.

 

Gids aan boord

De chaffeur is je gids tijdens de reis. Ze helpen jou de beste plekjes te ontdekken en je naar de juiste bestemming te brengen. De chaffeur van Loka worden gezien als één van de beste factoren van de Loka bus/treinreis! 

Reis met jonge backpackers

De gemiddelde groep bestaat uit 15 to 20 jonge backpackers. Avonturiers van over de hele wereld reizen met je mee! Super gezellig, toch?!

Route Loka bus/treinpas Oostkust Australië

Kies uit de volgende buspassen

 

 

Meer weten over de bus/treinpas van Loka?
Contact KILROY

Contact