Australië Greyhound buspas

vanaf EUR 130

Highlights

  • 12 maanden geldig
  • Hop-on/Hop-off
  • Heel flexibel
  • Groot netwerk
  • Ongebruikte km's inwisselen voor activiteiten
Hop-on Hop-off in comfort door heel Australië met de flexibele kilometerpas van Greyhound. Ruime stoelen, Wifi en USB-poorten zijn aanwezig. Korte route en weinig tijd? Kies dan voor de short hop passen.

Reizen met de Greyhound bus

De Greyhound bus stopt echt in bijna elk klein dorp in Australië (met de mooiste namen als 'Woolgoolga' en 'Coolangatta'), maar ook in elke grotere stad. De bus heeft voor bijna elke route een dagelijks vertrek. Tussen de grotere plaatsen kun je vaak kiezen tussen meerdere vertrektijden per dag en worden er soms ook nachtritten uitgevoerd. Zo bespaar je jezelf meteen een nacht in een hostel.

De Greyhound Kilometerpas

Met de Greyhound kilometerpas kan je onbeperkt reizen door Australië, afhankelijk van het aantal kilometers dat op je pas staat. Zie het als een prepaidkaart waarbij je de kilometers gebruikt tot ze op zijn. De kilomoterpas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je de eerste rit hebt gemaakt. Alle tijd dus om Australië er mee te ontdekken. De pas is verkrijgbaar vanaf 500 km tot 25.000 km. 

Hoe werkt de Greyhound kilometer buspas
Je koopt een kilometerpas met een een vooraf gekozen aantal kilometers. Elke keer als je via Greyhound een bustraject hebt gereserveerd, worden de kilometers automatisch van dat aantal afgeschreven. Je kunt onderweg via je eigen online account bijhouden hoeveel kilometers je nog over hebt. Je dient je stoel in de Greyhound bus minimaal 24 uur van tevoren online te reserveren en je ontvangt direct een bevestiging waarin staat waar je verwacht wordt op te stappen.

Hoeveel kilometers heb je nodig?
Dat is afhankelijk van wat je wilt gaan doen. De meeste backpackers reizen met de bus langs de oostkust van Australië, tussen Sydney en Cairns. Dat is met Greyhound zo'n 3000 kilometer. In dat geval is het aan te raden om een buspas van 4000 km te kopen. Met je extra kilometers kun je dan een keertje heen en terug tussen twee steden op je route. 

Greyhound Kilometre Calculator

Klik hier voor het vergroten van de tabel met kilometers.

Vind je het lastig om in te schatten hoeveel kilometers je nodig hebt? Veel Travel Specialists hebben zelf ook met de bus door Australië gereisd en kunnen je hier bij helpen.

Kilometers over?
Als je onverhoopt toch wat kilometers over hebt, dan kun je deze inwisselen voor leuke activiteiten zoals een skydive, een zeiltrip op de Whitsundays, surflessen en nog veel meer! Je kunt de kilometers ook omruilen voor overnachtingen in de grotere, Australische hostels als YHA, Base Backpackers en Nomads Backpackers.

De Greyhound 'Short Hop' Pas

Naast de kilometerpas zijn er ook Short Hop passen. Hiermee weet je zeker dat je de voordeligste buspas van Greyhound te pakken hebt. Je hebt 30 dagen om het traject van de buspas in één richting te bereizen. Bekijk de buspassen onderaan deze pagina om te zien welke trajecten Greyhound als Short Hop Pas aanbiedt.

 

Greyhound buspassen

Greyhound buspassen
Bekijk meer Greyhound short hop buspassen met start- en eindbestemming in Australië.
Bekijk alle buspassen

 

*Prijs is afhankelijk van de actuele wisselkoers van de Australische dollar.

Contact