Bekijk andere tours

Working Holiday in Canada

 • Working Holiday in Canada
  Working Holiday in Canada

Wil jij werken en reizen in Canada? Doe het tijdens het skiseizoen van 2018/2019 met een Working Holiday Visum op de pistes van Canada.

Working Holiday in Canada

Canada staat wereldwijd bekend om z'n fantastische winterseizoen. Diepe poedersneeuw, een bruisend nachtleven en een prachtige natuur maken Canada tot een topbestemming voor wintersporters. Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je werken combineren met reizen in Canada? Doe het met een Working Holiday.

Werk vinden met het Powder Package

Je kunt natuurlijk zelf op zoek gaan naar een baan in Canada, maar de ervaring leert dat dit voor de meeste mensen niet succesvol is. Wij brengen je in contact met de resorts en regelen een sollicitatiegesprek voor je. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we samen met onze partners het Powder Package samengesteld. Hier maken jaarlijks meer dan 140 KILROY-klanten gebruik van.

Kosten Powder Package

Het Powder Package kost 790 EUR en is inclusief:

 • Hulp bij het vinden van werk met een contract van vier tot zes maanden bij een Canadees resort
 • Face-to-face sollicitatiegesprekken met Canadese resorts tijdens de selectiedag in Utrecht
 • Hulp bij het aanvragen van een Working Holiday Visum
 • Hulp bij het vinden van huisvesting
 • Gratis skipas voor jouw skigebied
 • Hulp bij aanvragen van je burger service nummer in Canada
 • Canadese SIM-kaart
 • Een gratis overnachting in het Samesun Hostel in Vancouver
 • Personeelskortingen op winkels en restaurants in het resort
 • 24-uurs hulp en assistentie in Canada
 • Vooraf kennismaking met collega's via Facebook
 • Bekijk de brochure hier
Lijkt het je wat en wil je deelnemen?
Contact KILROY

 

 

De beste wintersportgebieden

De skigebieden van Canada waar je met dit Powder Package aan de slag kunt zijn van wereldklasse, met onder andere bekende namen als Whistler Blackcomb, Big White, Silverstar en Nakiska. Er zijn jaarlijks tienduizenden jongeren, studenten en backpackers van over de hele wereld die massaal naar Canada komen om te werken tijdens het skiseizoen. En er wordt jaarlijks een beperkt aantal Working Holiday Visa verstrekt, dus raden we je aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Whistler Canada

Verschillende banen mogelijk

KILROY en partners bieden je arbeidsmogelijkheden in sectoren, waaronder retail, verhuur, skischolen, reserveringen, bij ski-liften en horeca - om er slechts een paar te noemen. Voor alle functies krijg je uitvoerige training, dus je hoeft geen expert te zijn. Verder zorgen we voor accommodatie, marktconforme salarissen, personeelskortingen, gratis skipas en ben je als staff altijd uitgenodigd voor feesten en andere evenementen.

Ben ik geschikt?

Iedereen tussen de 18 en 30 jaar die met veel enthousiasme en motivatie aan de slag wil, is geschikt voor het Powder Package. Het is wel belangrijk dat je tijdens de selectiedagen in juli 2018 te Utrecht aanwezig kan zijn en een goed woordje Engels spreekt.

Working Holiday in Canada Powder Package

Selectiedagen in 2018

Wat ons Powder Package nog makkelijker maakt, is dat alles binnen 24 uur geregeld kan worden tijdens de jaarlijkse selectiedag. Op deze dag vinden de sollicitatiegesprekken plaats en zijn er heel veel vertegenwoordigers aanwezig van de resorts in Canada. Je kan dus gelijk kennismaken en je voorkeuren bespreken. De selectiedagen voor het skiseizoen van 2018/2019 vinden plaats in juli 2018.

Het skiseizoen van Canada

Het skiseizoen van Canada begint in november 2018 t/m april 2019. Die periode dien jij beschikbaar te zijn om te kunnen werken.

Beperkt aantal Working Holiday Visa

Elk jaar wordt een beperkt aantal Working Holiday Visa voor Canada uitgegeven. Het aanmeldproces is al begonnen, dus wees er snel bij. Onze ervaring is namelijk dat de Working Holiday Visa voor Canada snel op zijn! 

Overige kosten Working Holiday in Canada

Voor een retourticket naar Canada ben je ongeveer €600 tot €800 kwijt. We hebben flexibele jaartickets voor jongeren en studenten, dus maak hier gebruik van. Het Working Holiday Visum kost ongeveer €100. Doordat je werkt tijdens je Working Holiday in Canada, kun je dit natuurlijk heel snel terugverdienen. 

Lijkt het je wat en wil je deelnemen?
Contact KILROY

 

Contact