Bekijk andere tours

Overlanding tours

Reis jij liever overland om de échte natuur te ontdekken en buiten de bekende paden te gaan? Dan zijn overlanding tours de perfecte manier van reizen. Samen met andere avonturiers reis je in een omgebouwde truck overland door één of meerdere landen.

Hou je van actie en avontuur, wil je op een andere manier reizen en vermijd je liever de toeristische routes? Lees dan meer over overlanding tours. 

 

 • Rij door woestijnen en uitgestreke vlaktes
  Rij door woestijnen en uitgestreke vlaktes
 • Ga waar geen andere toerist je is voorgegaan
  Ga waar geen andere toerist je is voorgegaan
 • Ben je klaar voor het echte avontuur?
  Ben je klaar voor het echte avontuur?
 • Sla je kamp op, ver weg van de bewoonde wereld
  Sla je kamp op, ver weg van de bewoonde wereld

Reis met andere avonturiers in een truck

Kan jij wel wat avontuur aan? Reis dan samen met andere reislustige avonturiers in een overland truck.

De omgebouwde trucks waarmee je overland reist, hebben alle basic voorzieningen om jou van een prachtige en avontuurlijke reis te voorzien. Met een overlanding tour reis je door ongerepte natuur waar er op de mooiste plekjes een tussenstop wordt gemaakt om te kamperen onder de heldere sterrenhemel. Met een overlanding tour ga je letterlijk van de gebaande paden. De meeste wegen zijn ongeasfalteerd of bestaan zelfs helemaal niet!

Overlanding tours brengen je op de meest mooie en rustige plekken waar je geen andere toerist tegenkomt. Er zijn veel verschillende overlanding tours. Zo kan je overland reizen door één land in twee weken. Maar voor de hard core avonturiers is het ook mogelijk om te reizen door meerdere landen, van 2 tot 28 weken lang!

De meeste overlanding tours vinden plaats in Afrika, waar we in een omgebouwde overland truck overal kunnen komen, maar ook op andere contintenten is overlanding populair. 

Veel van onze Travel Specialists zijn fan van overlanding. Ze kunnen je er alles over vertellen

Aantal dagen: {{sliderduration | filterSliderFormat:'naar':'dagen':'30'}}
Prijs: {{sliderprice | filterSliderFormat:'naar':'EUR':'10000'}}
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Aantal dagen: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Favoriet

  {{tour.DurationDays}} dagen, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Contact