Bekijk andere tours

Fietsen tours

Verken wereldsteden en toffe locaties zoals je het gewend bent... Op de fiets! Met een lokale gids verken je de mooiste unieke plekjes van een gebied. Een fietstocht is de perfecte manier om alle spots en bezienswaardigheden van een stad of regio op je eigen tempo te ontdekken. 

 • Bekijk India's wilde kleuren vanop een fietszadel
  Bekijk India's wilde kleuren vanop een fietszadel
 • Fiets voorbij de vele Cadillacs en sigaar rokende Cubanen
  Fiets voorbij de vele Cadillacs en sigaar rokende Cubanen
 • De ultieme fietstocht? Het Franse platteland met wijngaarden en burchten!
  De ultieme fietstocht? Het Franse platteland met wijngaarden en burchten!

Ontdekken op een unieke manier

Een stad of de omgeving ervan verkennen met de fiets is een unieke manier om je bestemming te ontdekken. Zie je jezelf al fietsen door wereldsteden als New York of Bangkok, of mountainbiken door bijvoorbeeld Brazilië en Peru? Dan ben je bij KILROY aan het juiste adres!

Voor de meest avontuurlijke onder ons is er de 15-daagse avontuurlijke fietstocht door Rajasthan. Fietsen door Dehli, Udaipur en Jaipur is een overgetelijke ervaring. Hoe tof is het om de iconische Cubaanse cultuur op te snuiven tijdens een fietstocht. Je fietstocht gaat door tabaksplantages. Heerlijk zonnig! Een goede, oude klassieker is een fietstocht door de Loire vallei in Frankrijk. Spring op je fiets en rij langs de rustieke marktjes, wijngaarden, burchten en snuif de landelijke charme op.

 

Aantal dagen: {{sliderduration | filterSliderFormat:'naar':'dagen':'30'}}
Prijs: {{sliderprice | filterSliderFormat:'naar':'EUR':'10000'}}
Sorry, er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.
{{selectedRegion.Name}}x {{selectedCountry.Name}}x {{selectedCity.Name}}x {{selectedCategory.Name}}x Aantal dagen: {{sliderduration|filterDurationFormat}}x
 • Favoriet

  {{tour.DurationDays}} dagen, {{tour.StartCity}}, {{tour.StartCountry}}
Contact