Yvonne

Het Annapurna Base Camp in Nepal
F  

Naam
Yvonne

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Amsterdam

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

Al van jongs af aan werd ik door mijn ouders overal mee naartoe genomen. Europa was voor mij al gauw te klein en aangezien ik nog pas 21 jaar was toen ik afstudeerde, was het voor mij een makkelijke keuze om een tijdje te gaan reizen.

Reizen is geweldig!

In 2007 ben ik dan ook besmet met het reisvirus. Na 10 maanden heel Australië te hebben doorgereisd en hier en daar een beetje te hebben gewerkt, had ik het helemaal te pakken. Wat is reizen toch geweldig! Het zien en doen van nieuwe dingen, het ontmoeten van vele mensen, precies doen en laten wat jij wilt, het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Het is lastig te beschrijven, je moet het meemaken.

Yvonne in GeorgetownStreetart in Georgetown

Rondreis door Zuidoost-Azië

In 2010 was het tijd voor mijn tweede reis. Dit keer werd het zes maanden Zuidoost-Azië. Voor mij een nieuwe cultuur, maar ook deze reis was weer helemaal geweldig. Als onderdeel van deze reis heb ik in Thailand Engelse les op een schooltje gegeven, iets wat ik iedereen kan aanraden. Verder is Zuidoost-Azië echt een heel fijn werelddeel om door rond te reizen. Hier ben ik zeker nog niet uitgekeken!

Fietsen Op Moorea Frans PolynesieMoorea, Frans-Polynesië

Gewoon doen

Hierna ben ik aan de slag gegaan bij KILROY. En sindsdien maak ik nog steeds veel mooie reizen. Zo heb ik onder andere gereisd in delen van Zuid-Amerika, Centraal-Amerika, Noord-Amerika, het Caribisch gebied en Afrika. Via KILROY heb ik zelfs een poolexpeditie in Spitsbergen gewonnen. Wat een bijzondere ervaring was dat!

Yvonne in SpitsbergenSpitsbergen

Op wereldreis

In 2017 begon een lange reis weer te kriebelen en heb ik onbetaald verlof gekregen om mijn droomreis te gaan maken. Met een KILROY wereldticket ben ik naar Azië, Nieuw-Zeeland, de Cook Eilanden, Frans-Polynesië en de USA geweest. 

Yvonne bij Monument Valley VSMonument Valley, VS

Een duikbrevet halen in Thailand, Orang Oetans zien in Sumatra, roadtrippen en hiken in Nieuw-Zeeland en snorkelen in Moorea en Bora Bora waren enkele highlights van deze geweldige wereldreis!

Lees hier mijn reisverslag van Kenia en Tanzania.

Mijn favorieten
Contact