Tom

Uitzicht over Kaapstad op de Tafelberg
F  

Naam
Tom

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Amsterdam

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

Het fijne van reizen vind ik vooral de afwisseling ervan: van ongerepte natuur naar grote steden, van moderne wolkenkrabbers naar historische bouwwerken of van verlaten stranden naar drukke markten. Met de trein, boot of jeep, dat maakt allemaal niet uit.

Ook geniet ik van het telkens weer verrast worden door iets nieuws of moois dat je tijdens een reis kan tegenkomen. Hoe goed je een reis ook uitstippelt en weet welke bezienswaardigheden je onderweg zal aandoen, het zijn vaak de onverwachte dingen die je het meest bijblijven: bijzondere ontmoetingen, onontdekte strandjes, fijne restaurantjes, ongeëvenaarde vergezichten of een olifant die door een knalrode ondergaande zon heen loopt.

Ik ben inmiddels op alle continenten meer dan 2x geweest (ok, Antarctica maar 1x) en mij wordt vaak gevraagd wat ik het mooiste vond. Ik weet dat niet! Zodra ik over een bepaalde bestemming begin vind ik alweer dat ik een andere bestemming te kort doe. Een reiservaring is ook zo ontzettend subjectief; wat voor jou het mooiste plekje op aarde is, kan voor iemand anders enorm tegenvallen omdat het bijvoorbeeld slecht weer was of het gezelschap niet prettig. Daarom is reizen is ook zo fantastisch, het is voor iedereen anders en het zal daarom nooit standaard zijn. Je kunt het niet uitleggen, je moet het zelf doen!

Mijn favorieten
Contact