Stephanie

Knuffelen met een koala in Australië
F  

Naam
Stephanie

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Den Haag

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

Al van jongs af aan namen mijn ouders mij mee de hele wereld over. Als baby van een paar maanden maakte ik mijn eerste reis naar Griekenland en daarna volgden reizen naar onder andere de VS, Mexico, Thailand, Zuid-Afrika en Indonesië. Die ‘travelbug’ zit er dus al een tijdje.

Op wereldreis!

Het vele reizen met de familie was super, maar ik wilde meer, langer, verder en alleen. Toen ik in 2012 afstudeerde van de pabo, was het zover; ik ging op wereldreis! Spannend, maar ik kon niet wachten om mijn avontuur te beginnen. Ik heb gedanst op muziek van de Backstreet Boys in de straten van Hong Kong, heb mijn roots gezocht op Java en gesurft op Bali. Ik heb gedoken in het Great Barrier Reef, gezeild langs de Whitsundays, sexy life guards gecheckt op Bondi Beach en oud & nieuw gevierd in Sydney. Ik heb dobberend in een grot Glowworms bekeken in Nieuw Zeeland, Wilson gezocht in Fiji en ben roadtrippend in een jeep van LA naar Miami gegaan. In één woord: awesome!

Stpl Tree

Japan - wat een gaaf land

Na het maken van deze trip begon ik met werken in het onderwijs. Het jaar daarop maakte ik een mooie reis naar Japan met mijn familie. Wat een gaaf land. Lieve mensen, aparte cultuur, prachtig landschap en hippe steden. Ik was meteen fan! Slapen in een ryokan op een matje. Mega tonijn bekijken op de Tsukiji Fish Market en dineren in kimono terwijl je huilend van het lachen verschillende soorten eten in je mond stopt, waarvan je geen idee hebt wat het is.

Werken bij KILROY

Na een tijdje voor de klas, vond ik het toch weer tijd voor een lange trip, dus stopte ik met werken en plande mijn trip naar Midden-Amerika (wederom bij KILROY). Tijdens het plannen van deze nieuwe trip kwam KILROY met het nieuws dat ze een kantoor gingen openen in mijn woonplaats, Den Haag. Ik solliciteerde en kreeg de baan!

Stpl Coconut

Kom je langs?

Maandenlang reizen ging nu niet meer lukken, maar in plaats daarvan ben ik in een maand door Mexico, Guatemala, Belize en Cuba gereisd om vervolgens plaats te nemen aan de andere kant van het bureau. Plan een afspraak in Den Haag, of loop gezellig binnen. Ik help graag met het plannen van jouw (wereld)reis - het geeft mij ook weer inspiratie voor mijn volgende reizen!

Tours & Activiteiten - mijn aanraders

 

Mijn favorieten
Contact