Sabine

De Taj Mahal in India - check!
F  

Naam
Sabine

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Amsterdam

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

Er wordt mij vaak gevraagd wat mijn leukste reis was of welk land het leukst is om te bezoeken. De wereld is zo enorm divers en dit blijft dan ook een moeilijke vraag. Enkele hoogtepunten: De Trans Mongolië Express, gorilla's van heel dichtbij mogen ontmoeten in Uganda, de gekte van India, de geheimzinnigheid van Cuba en het ultieme relaxen op de San Blas eilanden in Panama.

Mijn studiereizen die ik door de loop der jaren voor KILROY gemaakt hebt, waren ook allemaal fantastisch! Zo ben ik naar Cairo, Beijing, India, Californië, Argentinië en Brazilië geweest (en dat allemaal in de baas z'n tijd!). Ook heb ik een tijdje voor KILROY in Bangkok gewerkt.

2015 ben ik goed gestart met een super leuke reis door Vietnam:

 

Deze reis was echt een perfecte balans voor mij: geen tijd kwijt aan praktische zaken hoeven regelen zoals vervoer en accommodatie, veel zien en veel vrije tijd.

Ik kan ook iedereen aanraden minstens een keer in je leven alleen op reis te gaan; je hebt de ultieme vrijheid (wat wonderlijk genoeg vaak even wennen is), je staat meer open voor je omgeving en je ontmoet zo de leukste mensen!

Het leukste van mijn baan is dat ik mijn passie kan overbrengen, wat is er nou leuker dan mensen enthousiast de deur uit zien gaan als ik ze geholpen heb hun droomreis samen te stellen.

Ik zal me dan ook altijd blijven aansluiten bij een gouwe ouwe van KILROY:

"Cover the earth, before the earth covers you!"

Tours & Activiteiten - mijn aanraders

 

Mijn favorieten
Contact