Rian

Racha Praba meer in Thailand
F  

Naam
Rian

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Amsterdam

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

'Wat heb jij een leuke baan!', wordt er vaak tegen mij gezegd aan de balie. Het enige wat ik kan doen is de klant glimlachend aankijken en volmondig ja zeggen! Praten over de meest fantastische plekken op aarde en dit de hele dag kunnen aanwijzen op de wereldkaart die voor me ligt. De brochures en een kopje koffie erbij en op zoek gaan naar de vele verrassende ticketcombinaties die wij hebben en zo mooie reizen samen te stellen. En dat dag in ,dag uit: wat een mooie baan!

Door over de bestemmingen te praten waar ik zelf geweest ben, besef ik me weer al te goed hoe geweldig deze reizen zijn geweest. Ik vertel maar al te graag dat Thailand op nummer 1 staat, Nieuw-Zeeland de mooiste natuur ter wereld heeft, Fiji paradijselijk is en dat Mexico/Guatemala/ Belize het perfecte rondje is in een maand tijd. En niet te vergeten dat Costa Rica overweldigend is qua flora en fauna en leuk is voor een talencursus Spaans. Mocht je dan toch via Noord-Amerika vliegen, vergeet dan niet uit te stappen in New York! Er is zoveel mogelijk, maar soms is het ook wel eens fijn om je plannen wat te minimaliseren, zodat je met je volle aandacht van een bepaald land kunt genieten en het ultieme vrijheidsgevoel kunt ervaren in jouw tempo!

Vele reizen heb ik alleen gemaakt of met vrienden, maar het is ook wel eens heel erg leuk om dit in groepsverband te doen. Een paar jaar geleden kon ik dit ervaren tijdens de studiereis van KILROY: 3 weken in een Overland truck van Dragoman door Mauritanië! Wat een avontuur, wat een ervaring om in de doodse stilte onder de sterrenhemel in de Sahara te slapen. Uren rijden over de zandwegen in niemandsland en zomaar op een plek je tent opzetten en bij het kampvuur genieten met je medereizigers.

Zo is het leuk om een lange tour te doen, maar in Thailand vond ik het ook erg leuk om korte tours te doen. In drie dagen vanuit bruisend Bangkok met de nachttrein en bus naar Khao Sok en hier slapen in een hutje op het Racha Praba meer. Ik werd gewekt door apengeluiden en sprong zo het meer in vanuit mijn drijvende huisje. Wat een totale verwijdering van de bewoonde wereld, helemaal niemand. Alleen een Thaise kok die de meest verse vis ooit klaarmaakte, maar die natuurlijk ook zorgde voor de beroemde Pad Thai. Na dit avontuur was er gelukkig nog tijd om nog heerlijk te relaxen op de witte zandstranden van Koh Phangan!

Er is voldoende om aan jullie te vertellen, nog meer om te ontdekken, maar er is genoeg voor iedereen!

Tours & Activiteiten - mijn aanraders

 

Mijn favorieten
Contact