Michel

F  

Naam
Michel

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Groningen

Telefoon
+31 20 5245100

E-mail mij

Via een stage op Kreta, anderhalf jaar werken als kok voor Hollywood sterren in Australië en een geweldige roadtrip door Amerika maak ik nu de dromen waar van andere avonturiers.

Stage op Kreta

In 2012 voelde ik de drang om mijn afstudeerstage in het buitenland te doen. Na een sollicitatie voor een stage in New York en Florida en een sollicitatiegesprek op Ibiza kwam ik terecht in Griekenland. Er lag een prachtige stageplek bij Starbeach op Kreta op mij te wachten. Na een stage van zes maanden en het afstuderen wist ik één ding zeker: ik ga niet terug naar Nederland.

Het grote besluit

Nadat ik was afgestuurd in Griekenland nam ik groot besluit. Binnen vier weken arriveerde ik in Sydney! Ik had geen verplichtigen en mooier nog, geen vooruitzichten! Ik kon dus heerlijk mijn gang gaan. Ideaal was het Working Holiday Visum. Na een paar maanden genieten en af en toe wat werken solliciteerde ik op een baan bij een filmcatering bedrijf. Uiteindelijk heb ik 1,5 jaar gekookt voor grote sterren uit Hollywood en heb ik (tijdens mijn werk) heel veel van Australië en Nieuw Zeeland kunnen zien.

Droombaan gevonden

Na twee jaar in Australië gewoond te hebben kwam ik na een mooie roadtrip in Amerika terug in Nederland. Toen wist ik eigenlijk gelijk al dat er maar één baan in Nederland voor mij geschikt was. En dat is natuurlijk Travel Specialist bij KILROY! Er is niets leuker dan avontuurlijke reizigers helpen met het samenstellen van hun reis. Uiteraard ben ik zelf nooit klaar met reizen en ligt de wereld bij Kilroy letterlijk aan mijn voeten!

Mijn favorieten
Contact