Marit

Super gastgezin bij talenschool in Guatemala
F  

Naam
Marit

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Den Haag

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

In mijn slaapkamer hangt de wereldkaart en al jaren vind ik die veel te groot. Wat is er toch ontzettend veel te zien op deze wereld en hoe weinig landen heb ik eigenlijk pas bezocht. Ik streef er naar elke vakantie ergens naar toe te gaan waar ik nog nooit ben geweest.

Voor ik ging studeren ben ik voornamelijk in Europa gebleven, maar toen ik mijn bachelor onderzoek voor mijn studie Antropologie in Guatemala mocht doen, begonnen de reiskriebels pas echt te komen. Na 3 maanden Guatemala wist ik het zeker…Ik wil meer! Vervolgens werd het werkenwerkenwerken om geld te sparen voor een mooie reis van een aantal maanden naar Zuid Oost Azië, waar ik vooral verliefd ben geworden op Indonesië. Wat een ontzettend mooi land is dat en hoe divers! Oerang oetans, inheemse stammen, Komodo veranen, lieve mensen, mooie natuur, witte stranden en ontzettend lekker eten, hoe kun je er niet van houden!

Nu ik bij KILROY werk heb ik dagelijks te maken met mensen die ontzettend mooie reizen gaan maken en gemaakt hebben.  Jaloersmakend… maar ook heel inspirerend. Hoe dan ook ga ik meer van de wereld zien en zal ik er altijd van blijven genieten. Elk jaar weer een beetje meer!

Tours & Activiteiten - mijn aanraders

 

Mijn favorieten
Contact