Lennert

Lennert in Afrika
F  

Naam
Lennert

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Utrecht

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

Reizen is een van mijn grootste passies. Van jongs af aan werd ik al geïnspireerd door de verhalen en ansichtkaarten van mijn oom van zijn verre reizen, boeken van Jules Verne en Jack London en natuurlijk de beelden van National Geographic Channel.

Na veel in Europa te hebben gereisd, werd t de hoogste voor t echte werk: een backpackreis van 2,5 maand door Nicaragua, Costa Rica en een deel van Panama: jungle-trekkings te voet, te paard of met een kano langs overweldigende flora en fauna, busritten tussen de zakken mais en kippen, actieve vulkanen en verlaten stranden, chillen op een terras met een biertje, snorkelen in een kraakheldere zee tussen koraalvissen, zeeschildpadden en barracuda's, s morgens vroeg wakker worden in een hostelletje door het geluid van brulapen en andere jungle-bewoners en de geur van verse koffie: hebben een blijvende indruk op mij gemaakt en dat smaakte natuurlijk naar meer! Nu vele bestemmingen en landen verder tel ik de weken en dagen nog altijd af om m'n rugzak weer te kunnen pakken voor nieuwe belevingen.

Sinds 2005 bij KILROY

Na een 2-jarige toeristische opleiding te hebben gevolgd, heb ik een jaartje voor een touroperator gewerkt in Nederland, waarna t buitenland wel erg begon te kriebelen. Ik heb me een aantal maanden verdiept in de fiestas, salsa, tapas, cervezas en lesboeken in Zuid Spanje om vervolgens 4 seizoenen op campings te werken in Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Na een 2-tal lange reizen en nog wat baantjes tussendoor werk ik sinds 2005 bij KILROY en is mijn grote passie makkelijk te combineren met het werk dat ik met veel plezier doe.

Tours & Activiteiten - mijn aanraders

 

Mijn favorieten
Contact