Anoek

De Salkantay Trek in Peru
F  

Naam
Anoek

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Utrecht

Telefoon
+31 20 5245 100

E-mail mij

"Ga je nou alweer op vakantie?" Ja, reizen is het leukste en mooiste wat er is! Tijdens mijn eerste reis naar Australië ben ik verliefd geworden op nieuwe culturen, internationale mensen om me heen en de vrijheid van reizen. Met deze vlinder in m’n buik boek ik dan ook ieder jaar een trip naar een ver land. Mijn bucketlist blijft maar groeien!

Stage en studie-onderzoeken in het buitenland

Na mijn studie Toerisme in Nederland, waarvoor ik een stage heb kunnen doen in Ecuador, een schoolonderzoek in Indonesië en een scriptie-onderzoek in Tanzania, was ik nog niet helemaal klaar.

Anoek Galapagos Eilanden, Ecuador
Galapos Eilanden, Ecuador

Ik besloot om er nog een jaartje bij aan te plakken en wel in Zweden. Wonen in the middle of nowhere heeft mij nog meer internationale vrienden gegeven die ik een aantal keer per jaar graag opzoek. Natuurlijk is dit ook een perfect excuus om nog meer te reizen.

Anoek MyanmarMyanmar

Mijn liefde voor Zuid-Amerika

Australië is prachtig en divers, Azië is vol cultuur, maar Zuid-Amerika heeft mijn hart gestolen door er zeven maanden gewoond te hebben. Het wakker worden midden in de Andes en uitkijken op die enorm hoge bergtoppen maken mij keer op keer weer gelukkig.

Anoek BoliviaBolivia

Alles tranquilo

Vriendelijke mensen vol met passie en liefde voor muziek slepen je mee in hun eigen wereld waarna je als een ander mens terugkomt. In één keer kon ik een soort van dansen en snapte ik het "tranquilo" leventje dat iedereen daar leidt. En dat ene geluksmomentje op de top van Machu Picchu om zes uur ‘s ochtends is niet te omschrijven, zo adembenemend!

Anoek Machu PicchuMachu Picchu, Peru

Just go!

Reizen is niet alleen een land zien en het perfecte plaatje schieten, maar het is jezelf ontwikkelen, de cultuur om je heen op je nemen en je hierop aanpassen en vooral genieten van je omgeving. KILROY zorgt ervoor dat je al deze factoren in één prachtige reis kan combineren. Als iemand tegen mij zegt dat hij of zij twijfelt om te gaan, is het enige wat ik kan zeggen; JUST GO!

Anoek MyanmarMyanmar

What's Next?

Naast een roadtrip door Nieuw-Zeeland met een campervan lijkt het me te gek om de volgende reizen te maken: 

 

Anoek Nunwi Beach ZanzibarNunwi Beach, Zanzibar, Tanzania

Mijn favorieten
Contact