Wat doet KILROY

We zijn gespecialiseerd in op maat gemaakte en unieke (wereld)reizen voor de moderne reiziger. Of dat nu naar verlaten eilanden, de jungle, lokale dorpjes, grote steden of witte bergtoppen is. Door onze kennis te combineren met de wensen van onze reizigers stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen.

Wij geloven dat het ontdekken van de wereld met al haar culturen en natuur een diepgaande, positieve invloed heeft op jou en je toekomst. De lessen die wij zelf tijdens onze reizen hebben geleerd en de avonturen die daar bij horen, hebben ons positief veranderd. Dat is een van de redenen waarom onze passie voor reizen zo groot is en we elke dag ons uiterste best doen om reizigers zoals jij te helpen de wereld te ontdekken. 

Hoe werkt het?

Dat is best wel simpel. De eerste stap is aan jou.

  1. Waarschijnlijk heb je wel ergens een bucketlist liggen met daarop plaatsen die je wil bezoeken en dingen die je wil ervaren. Stuur die onze kant op.

  2. Als wij jouw bucketlist hebben, gaan we aan de slag om een op maat gemaakte reis voor jou samen te stellen. Samen passen we waar nodig de route aan tot we zeker zijn dat we de reis van jouw dromen hebben gecreëerd. 

  3. Zowel voor als tijdens je reis houden we contact. We geven je onze beste tips en tricks, zodat we zeker zijn dat je een fantastische reis gaat maken!

Inspiratie voor jouw bucketlist

Om een beter beeld te krijgen wat wij voor jou kunnen betekenen, kan je onze  wereldtickets bekijken. Met één vliegticket nemen we je mee rond de wereld naar plekken die jij wil ontdekken. De ene reiziger is de andere niet en daarom is het bij ons mogelijk om een (wereld)reis op maat te maken. Dus, begin maar met maken van die bucketlist vol bestemmingen en activiteiten.

Is je bucketlist af?
Deel 'm met ons!
Contact