Reisverzekering voor backpackers

Reisverzekering voor backpackers
Het is één van de saaiste dingen om te regelen voor je reis, maar wel één van de belangrijkste: een reisverzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje tijdens je backpackavontuur. Van muggenbeten en kleine snijwonden tot aan een gebroken been. KILROY heeft dé reisverzekering voor backpackers die ook extreme sporten dekt. Of je nu kort op reis gaat of een wereldreis maakt. Ga goed verzekerd backpacken!

Reisverzekering voor backpackers

Een goede reisverzekering is enorm belangrijk tijdens je reis. Van ontstoken muggenbeten en snijwonden tot een gebroken been door een val met een scooter. Tijdens het backpacken kan het allemaal gebeuren. De reisverzekering van KILROY is speciaal gemaakt voor backpackers en dekt ook extreme sporten, zoals skydiven, raften, surfen en duiken. Bij de meeste reis- en/of zorgverzekeringen wordt dit niet gedekt. Laat je informeren en adviseren door onze Travel Specialists als je er zelf niet helemaal uitkomt.

Annuleringsverzekering

Moet je onverwachts je reis annuleren, dan ben je met een annuleringsverzekering gedekt tegen je reissom. Reizigers twijfelen vaak of een annuleringsverzekering wel nodig is. Maar, een annuleringsverzekering kan je een hoop ellende besparen. Stel dat je je reis moet annuleren als gevolg van ziekte van een direct familielid (grootouders, ouders, broer/zus of kinderen), een reisgenoot in dezelfde boeking of van jezelf. Dan ben je met een annuleringsverzekering goed gedekt.

Contact