Tijdens je reis

Wat kan je verwachten tijdens je reis?
Eindelijk is het zover. Je grote reis gaat beginnen! Heb je al nagedacht hoe bereikbaar je wil blijven op reis? En weet je hoe dit het goedkoopst kan? Zeker als je alleen reist zullen er momenten zijn dat je er alleen voor staat. KILROY helpt je vooraf een handje op weg met tips over bereikbaarheid, veilig eten, afdingen en respectvol reizen.

Bereikbaarheid

Communiceren naar de andere kant van de wereld is tegenwoordig heel normaal. Neem je smartphone mee, gebruik gratis wifi en je kan het thuisfront gemakkelijk en kosteloos een update geven via Whatsapp. De keus is aan jou hoe bereikbaar je wil zijn op reis. Lees hier alles over bereikbaarheid op reis en hoe je dat zo goedkoop mogelijk doet.

Eten en drinken

Tijdens je verre reis zal je veel nieuwe gerechten tegenkomen. Proef onbekende ingrediënten, maar eet wel veilig. KILROY vertelt hoe je het beste en veiligst kan eten en drinken in het buitenland.

Shoppen en afdingen

Hoewel het voor Nederlanders niet normaal voelt om te onderhandelen tijdens het shoppen, komt dit in het buitenland wel vaak voor. Onderhandel over rijzen, maak hier een wedstrijd van en wordt koning(in) in afdingen.

Cultuurshock

Een cultuurshock ervaren als je net in India, China of Afrika ben beland? Zo gek is dat niet. Veel reizigers moeten de eerste dagen altijd even wennen aan hun nieuwe leefomgeving, waar dat ook mag zijn.

Reizen met respect

Ga je op wereldreis dan kom je gegarandeerd veel verschillende cultureren tegen. Fantastisch, mits je er wel respectvol mee om gaat. Jij bent te gast dus jij dient je aan te passen. Reis met respect!

Contact