Lokaal vervoer tijdens het reizen

Buspassen, treinreizen en autohuur tijdens je verre reis
Zelf rondreizen met een huurauto of campervan is voor veel reizigers de ultieme manier om een land te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een huurauto in de Verenigde Staten, campervan in Australië, buspas in Zuid-Amerika of de wereldberoemde Trans-Mongolië treinreis. Bij KILROY hebben wel alle opties voor je vervoer tijdens je reis.

Roadtrippen met een huurauto

Roadtrippen met een huurauto is een geweldige manier om te reizen. Dit kan alleen, samen met je lief of met een groep vrienden. Je bepaalt zelf in welk tempo waar je heen rijdt. KILROY biedt huurauto's wereldwijd aan. Met de speciale voorwaarden van KILROY is het huren van auto's voor jongeren onder de 25 ook mogelijk! 

Buspassen Australië en Nieuw-Zeeland

In Australië en Nieuw-Zeeland kun je het beste met betrouwbare busmaatschappijen als Greyhound, Kiwi Experience of Magic Bus reizen. Bij KILROY boek je buspassen voor Australië en Nieuw-Zeeland tegen voordeligere prijzen dan ter plekke. Je hebt meer dan 30 buspassen waaruit je kunt kiezen. Bekijk hier alle buspassen voor 

Buspassen Centraal-Amerika en Zuid-Amerika

In veel landen ten zuiden van de VS is het vaak nogal een uitdaging om lokaal busvervoer te regelen. In sommige landen zit je niet comfortabel en in andere landen mag je al blij zijn als de lokale bus op komt dagen. KILROY werkt in dit gedeelte van de wereld samen met een betrouwbare partner die bustrajecten verzorgt tussen de meeste, grote steden. Wel zo veilig en gemakkelijk. Boek van tevoren dus je buspas voor Centraal-Amerika en Zuid-Amerika en je bent verzekerd van een plekje.

Buspassen Zuid-Afrika

Als je geen rondreis maakt of als je zelf niet met de auto door Zuid-Afrika wilt reizen, is een hop-on hop-off buspas van Bazbus een aanrader. Buspassen voor Zuid-Afrika kan je bij KILROY boeken voor verschillende trajecten, waarvan de meest populaire trajecten tussen Kaapstad en Johannesburg zijn. 

Treintickets wereldwijd

We hebben wereldwijd diverse mogelijkheden om met de trein rond te reizen. Denk daarbij onder andere aan de wereldberoemde Trans-Mongolië Express, treinreizen in India, China of de Rail Pass in Japan. Bekijk hier alle treinreizen en treinpassen wereldwijd.

Contact