Accommodatie

Hostels, hostelpassen en startpakketjes voor je verre reis
Wanneer je op reis gaat, zal je ook ergens moeten slapen. Ons advies is om vooraf je eerste overnachtingen te boeken. Zo ben je zeker van een slaapplek en kom je een stuk relaxter aan op je bestemming. Met een startpakketje heb je niet alleen je eerste overnachting geregeld, maar ook de transfer van het vliegveld naar je hostel. Reis je in Australië of Nieuw-Zeeland? Dan is een prepaid hostelpas een goed idee. Lees hier alle mogelijkheden voor je accommodatie op reis.

Startpakketjes met transfer

Na een lange vlucht is het eerste wat je wilt al je spullen van je afgooien en een tukkie doen. KILROY biedt speciale startpakketjes waarbij je wordt opgehaald van het vliegveld en wordt gedropt bij het hotel waar je de eerste nachten slaapt. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je geen slaapplek hebt voor de eerste nachten. Lekker gemakkelijk!

Prepaid hostelpassen Australië en Nieuw-Zeeland

In Australië en Nieuw-Zeeland zijn er hostelpassen voor verschillende hotelketens die zijn gevestigd in heel Australië en/of heel Nieuw-Zeeland. Op deze hostelpassen staan tien of vijftien overnachtingen die je, afhankelijk van beschikbaarheid, direct kan gebruiken op locatie naar keuze. De overnachtingen boek je van tevoren bij KILROY welke op je pas worden gezet. Met een hostelpas ben je goedkoper uit en bepaal je zelf waar en wanneer je de pas gebruikt. Check hier alle prepaid hostelpassen voor Australië en Nieuw-Zeeland.

Hotels en hostels boeken

Bij KILROY kan je heel gemakkelijk zoeken naar hotels en hostels over de hele wereld. Gebruik onze hotels en hostel zoekmachine en vind je accommodatie voor je reis.

Contact