Backpack inpakken

Inpaklijst voor het inpakken van je backpack
Welke backpack bij jou past, ligt helemaal aan je budget en wensen. Je kan het zo duur maken als je wilt. Als je eenmaal een backpack hebt gekocht, moet je alleen nog je backpack inpakken. Gebruik de inpaklijst van KILROY en vergeet niets mee te nemen voor je reis!

Backpacksoorten

Er is geen standaard formule, type of merk backpack dat bij iedereen goed past. Backpacks moeten perfect bij je passen en de voor jou ideale grootte, ritsen, afsluitingen, openingen, etc. hebben. Bedenk zelf welke grootte je wilt hebben. Denk dan niet aan de hoeveelheid die je wilt meenemen, maar aan de grootte van je spullen. Ga je bijvoorbeeld trektochten maken waarbij je een slaapzak en matje nodig hebt. Dan is een grote backpack essentieel! Vergelijk backpacks met elkaar en vraag om de ervaringen van vrienden, kennissen of in een Facebook-groep. Laat je goed adviseren in outdoorwinkels.

Backpack inpakken met de inpaklijst

Neem zo min mogelijk mee. Dit klinkt misschien gek, maar achteraf ben je blij dat je dat gedaan hebt. Je wilt tijdens je reis toch niet met een loodzware backpack lopen? Of je nu een maand of een jaar gaat reizen, neem kleding mee voor ruim een week. Verzorgingsproducten die op raken, kleding en gadgets kan je (meestal) voor een prikkie op plaats van bestemming kopen. No worries!

Download de inpaklijst van KILROY.

Een backpack kopen, instellen en inpakken
Meer informatie
Contact