Startpakketjes

Na een lange vlucht wil je niets liever dan snel naar je hotel of hostel, je spullen op bed gooien en je even opfrissen voordat je de stad gaat verkennen. Met een startpakketje heb je het goed geregeld.

Met een startpakketje heb je alles om je eerste paar dagen in een (wereld)stad goed door te komen. Je wordt opgehaald van het vliegveld, afgezet voor de deur van je ho(s)tel en de eerste overnachtingen zijn alvast geregeld. Geen gezeur met 's avonds laat nog zoeken naar beschikbare accommodatie of afgezet worden op vage plekken in de stad, door nog vagere taxi-chauffeurs.

Startpakketje in Bangkok

vanaf 53
Startpakketje in Bangkok
2 overnachtingen
Bangkok kan bij aankomst heel chaotisch en druk op je af komen. Met dit startpakketje zijn je eerste 2 overnachtingen inclusief ontbijt al voor je geregeld. Je wordt door een chauffeur opgehaald vanaf het vliegveld.
Meer info en boeken

Startpakketje in Manilla

vanaf 23
Startpakketje in Manilla
1 overnachting
Begin je reis goed in de Filipijnen. Met dit startpakketje wordt opgehaald van het vliegveld en gebracht naar het Z Hostel wat centraal gelegen is. Je verblijft hier één nacht inclusief ontbijt. Extra nachten bijboeken is mogelijk.
Meer info en boeken

Startpakketje Sydney

vanaf 170
Startpakketje Sydney
4 overnachtingen
Verblijf de eerste 4 nachten inclusief ontbijt in Wake Up! Hostel midden in het centrum van Sydney. Ontmoet internationale backpackers in de Side Bar en maak gebruik van de gratis activiteiten.
Meer info en boeken
Contact