Startpakketjes

Na een lange vlucht wil je niets liever dan snel naar je hotel of hostel, je spullen op bed gooien en je even opfrissen voordat je de stad gaat verkennen. Met een startpakketje heb je het goed geregeld.

Met een startpakketje heb je alles om je eerste paar dagen in een (wereld)stad goed door te komen. Je wordt opgehaald van het vliegveld, afgezet voor de deur van je ho(s)tel en de eerste overnachtingen zijn alvast geregeld. Geen gezeur met 's avonds laat nog zoeken naar beschikbare accommodatie of afgezet worden op vage plekken in de stad, door nog vagere taxi-chauffeurs.

Startpakketje in Auckland

vanaf 92
Startpakketje in Auckland
2-4 overnachtingen
YHA Auckland City is gelegen aan het eind van Queens street, hartje centrum. Barretjes, restaurants en de haven liggen op loopafstand. Het startpakketje kan worden uitgebreid van 2 naar 4 overnachtingen incl. ontbijt en transfer.
Meer info en boeken

Startpakketje in Bangkok

vanaf 48
Startpakketje in Bangkok
2 overnachtingen
Bangkok kan bij aankomst heel chaotisch en druk op je af komen. Met dit startpakketje zijn je eerste 2 overnachtingen inclusief ontbijt al voor je geregeld. Je wordt door een chauffeur opgehaald vanaf het vliegveld.
Meer info en boeken

Startpakketje in Melbourne

vanaf 69
Startpakketje in Melbourne
Min. 3 overnachtingen
Overnacht 3 dagen in Base St. Kilda wat zo'n 6km (en een 15 min tramrit) ligt van het centrum. Sint Kilda is Melbournes speeltuin met stranden, parken, tuinen, barretjes en cafés. Ontbijt en transfer zijn inclusief.
Meer info en boeken

Startpakketje in Sydney

vanaf 62
Startpakketje in Sydney
Min. 3 overnachtingen
Verblijf in het Base Backpacker hostel voor 3 dagen of bij Wake Up! voor 4 dagen. Beide centraal gelegen en inclusief ontbijt.
Meer info en boeken
Contact