Langlopende reisverzekering

De langlopende reisverzekering van Gouda en KILROY is dé verzekering als je voor langere tijd naar het buitenland gaat. Ga je werken op een farm in Australië, voor je studie naar Amerika of "gewoon" op wereldreis? Met de langlopende reisverzekering kan het allemaal.

De langlopende reisverzekering is een heel compleet verzekeringspakket voor jongeren, studenten en backpackers die lang op reis gaan. Waar een doorlopende reisverzekering vaak voor een beperkt aantal dagen aaneengesloten dekking biedt, is de langlopende reisverzekering af te sluiten tot een reisperiode van maximaal 4 jaar.

Enkele voordelen van de langlopende reisverzekering 

 • Je hebt al een goede basisdekking tegen een voordelige premie
 • Wintersport en avontuurlijke sporten zijn altijd inbegrepen (denk aan snowboarden, skydiven, raften etc)
 • Je mag 3x per jaar een tussentijds bezoek aan Nederland brengen
 • Tot maximaal 4 jaar af te sluiten
 • Geld terug wanneer je eerder besluit naar huis te komen. Zie de voorwaarden hoe dit in z'n werk gaat.
 • Dekking tijdens werk, stage (ook in georganiseerd verband), studie en reizen in het buitenland
 • Molest wordt gedekt bij Geneeskundige kosten 
  Bij geen enkele andere reisverzekering wordt dit gedekt. 
  Dat wil zeggen dat indien je tijdens een burgeroorlog, gewapend conflict, binnenlandse onlusten, oproer of muiterij gewond raakt en de optie voor medische kosten hebt afgesloten, je gedekt bent. Deze dekking geldt tot 5 dagen na het ontstaan van de molest situatie in het gebied waar verzekerde zich bevindt en waar de molestsituatie is ontstaan.   Zie voor uitgebreide informatie de voorwaarden van de verzekering. 
 • Geen administratiekosten bij het afsluiten of verlengen van de polis

Langlopende reisverzekering Basis

Zoals gezegd is de basisdekking al erg compleet. De langlopende reisverzekering basisdekking bestaat uit:

 • Bagage
 • Ongevallen
 • Buitengewonen kosten
 • Wettelijke aansprakelijkheid
 • Rechtsbijstand (alleen bij super dekking)
 • Adrenaline sporten

Geneeskundige kosten meeverzekeren?

Dat kan. In dat geval kun je de basisdekking upgraden naar een "Extra" of "All-in" dekking. Dit is zeker aan te raden, omdat je zorgverzekering vaak alleen de Nederlandse kosten dekt. In landen zoals de USA, Australië en Nieuw-Zeeland liggen de geneeskundige kosten aanzienlijk hoger dan in Nederland, waardoor alles boven de Nederlandse kosten voor jouw eigen rekening komt.  Wel zo fijn als je de zekerheid dan hebt dat al je geneeskundige kosten gedekt zijn en niet alleen de Nederlandse kosten.

+ Langlopende reisverzekering Extra

Hou je je zorgverzekering aan in Nederland? Dan ben je met de langlopende reisverzekering Extra verzekerd voor alles onder de langlopende reisverzekering Basis + aanvullende dekking geneeskundige kosten (aanvullende tandheelkundige kosten inbegrepen).

Hiermee ben je dus ook verzekerd voor de kosten die je Nederlandse zorgverzekering niet vergoedt. Je zorgverzekeraar hanteert doorgaans namelijk een maximale vergoeding voor geneeskundige kosten die gemaakt worden in het buitenland.

+ Langlopende reisverzekering All-in

Zeg je je zorgverzekering in Nederland op? Dan is de langlopende reisverzekering All-in de juiste optie voor jou. Hiermee ben je verzekerd voor alles onder de langlopende reisverzekering Basis + volledige dekking geneeskundige kosten.

Standaard of Super dekking

Wanneer je eruit bent of je de langlopende reisverzekering Basis, Extra of All-in reisverzekering wilt afsluiten, dan kun je met de "Standaard" of "Super" dekking de hoogte van de verzekerde bedragen bepalen. Met de Standaard dekking heb je tevens nog een eigen risico voor medische kosten, wat niet het geval is bij de Super dekking. De hoogte van de bedragen die gedekt zijn voor beide opties vind je in de Langlopende reisverzekering folder.

Premies - wat kost de langlopende reisverzekering?

Per maand (per extra dag) Standaard dekking Super dekking
Europa Basis € 24,00 (€ 1,55) € 34,50 (€ 2,20)
Europa Extra € 29,50 (€ 1,90) € 41,50 (€ 2,70)
Europa All-in € 34,00 (€ 2,20) € 47,75 (€ 3,05)
     
Wereld Basis € 30,25 (€ 1,90) € 41,75 (€ 2,65)
Wereld Extra € 37,00 (€ 2,35) € 50,50 (€ 3,25)
Wereld All-in € 42,75 (€ 2,70) € 58,00 (€ 3,70)

 

NB: Je sluit de langlopende reisverzekering altijd minimaal voor één maand af. Je mag maximaal 15 extra dagen toevoegen. Bij meer dan 15 dagen extra wordt de volledige maand berekend. 

Ben je op de ingangsdatum 36 jaar of ouder? Dan betaal je een toeslag van 10%. De verzekering kan lopen tot de leeftijd van 65 jaar en de Optie All-in tot maximaal 56 jaar.

Downloads

Langlopende reisverzekering met Standaard dekking
Online afsluiten (standaard dekking)
Langlopende reisverzekering met Super dekking
Online afsluiten (super dekking)

NB: het online afsluiten van je langlopende reisverzekering vindt plaats op de veilige website van Gouda verzekeringen.

Verlengen?

Heb je al eerder een langlopende reisverzekering van Gouda bij KILROY afgesloten en wil je deze verlengen? Mail ons dan jouw polisnummer + nieuwe einddatum en we passen het voor je aan. Doe dit voordat je huidige langlopende reisverzekering afloopt, anders kunnen we de polis niet meer verlengen en ben je niet meer verzekerd.

Contact