Reisverzekeringen

"Een reisverzekering, die heb ik toch helemaal niet nodig?" We horen het maar al te vaak. De reisverzekering van Gouda is speciaal gemaakt voor backpackers en kost je een fractie van je totale reisbudget en dekt je maximaal. De dekking van je huidige zorg- en/of reisverzekering doet dit in de meeste gevallen niet. Ben je niet (goed) verzekerd en beland je in het ziekenhuis, dan kost dit je gemakkelijk meer dan €700 per dag.

Waarom een reisverzekering

Het is één van de saaiste dingen om te regelen voor je reis, maar wel één van de belangrijkste: een reisverzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Van muggenbeten en kleine snijwonden tot aan een gebroken been. Zelfs als je persoonlijke spullen als een telefoon wordt gestolen, ben je met de reisverzekering van Gouda goed verzekerd. Een reisverzekering is ook belangrijk als je in het buitenland gaat studeren, werken, vrijwilligerswerk doet of gewoon lang op reis gaat. Een goede reisverzekering is vaak al nodig om deel te nemen aan een rondreis of tour, zelfs al voor een twee-daagse surfcursus of trekking.

Dé reisverzekering voor backpackers 

De reisverzekering van Gouda is speciaal gemaakt voor avontuurlijke backpackers en kost je een biertje per dag. In tegenstelling tot de meeste reisverzekeringen dekt Gouda wél extreme sporten, zoals skydiven, raften, kitesurfen en duiken.

24/7 service van Gouda

Gouda staat 24/7 voor je klaar. Maak daar gebruik van! Heb je vragen of is er iets ernstigs gebeurd op reis? Bel dan direct naar Gouda, waar je ook bent. 

KILROY biedt verschillende reisverzekeringen aan voor je buitenlandse avontuur.

Langlopende reisverzekering

Langlopende reisverzekering
De langlopende reisverzekering is de ideale lang-op-reis verzekering als je bijvoorbeeld op wereldreis gaat, stage gaat lopen of gaat studeren in het buitenland. Maar ook als je tijdelijk in het buitenland wilt gaan werken, een ...
Meer informatie

Doorlopende Reisverzekering

Doorlopende Reisverzekering
De doorlopende reisverzekering is een voordelige reisverzekering speciaal gemaakt voor jongeren, studenten en backpackers die gaan reizen, studeren of werken in het buitenland.
Meer informatie

Annuleringsverzekering

Annuleringsverzekering
Met onze annuleringsverzekering ben je gedekt voor een vergoeding van de reissom wanneer je jouw reis moet annuleren. Denk daarbij aan o.a. annulering als gevolg van ziekte.
Meer informatie
Contact