YHA Dreamcatcher

YHA Sydney Beach House - Dreamcatcher
vanaf EUR 209,- voor 7 nachten

Highlights

  • Prepaid
  • 12 maanden geldig
  • Meer dan 140 YHA hostels
De YHA Dreamcatcher is een flexibele prepaid pas die geldig is in meer dan 130 YHA hostels in heel Australië. Je bepaalt van tevoren het aantal overnachtingen op de pas en beslist in Australië pas wanneer en waar je er gebruik van maakt. Hoe meer prepaid overnachtingen op je pas, hoe goedkoper elke overnachting wordt.

De hostels van YHA zitten op de mooiste locaties in meer dan 130 plaatsen in Australië. Waar je ook naartoe gaat, er is altijd een YHA in de buurt. De hostels van YHA zijn voorzien van alle faciliteiten die je je als backpacker kunt wensen; grote gezamenlijke keukens, schone bedden, toegang tot internet etc. Ben je van plan om door Australië te reizen en wil je geld besparen op een goede nachtrust? Dan zijn de Dreamcatcher prepaid passen van YHA iets voor jou!

Kies van tevoren het aantal nachten

Je kunt kiezen uit 10, 14, 21 of 28 nachten welke je vooraf al betaalt. Hoe meer nachten je vooraf koopt, hoe minder je per nacht betaalt. Omdat je deze vooraf al hebt gekocht hoef je ter plaatse niets meer te betalen en ben je per nacht ook nog eens voordeliger uit! Je kunt je nachten inwisselen bij ieder YHA hostel in Australië. De pas is geldig voor overnachtingen in een dorm (slaapzaal). Je kunt maximaal 3 nachten aaneengesloten in hetzelfde hostel blijven met de Dreamcatcher pas.

12 maanden geldig

De pas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. De eerste twee nachten van je verblijf worden vooraf geboekt in een YHA van jouw keuze. Dit kan zijn in Adelaide, Brisbane, Cairns, Darwin, Hobart, Melbourne, Perth of Sydney. Daarna ben je vrij om de rest van je overnachtingen in de YHA hostels te plannen. 

Prepaid prijzen

Je bepaalt van tevoren het aantal nachten op je prepaid pas. Hoe meer nachten, hoe goedkoper het wordt per nacht.

Pas voor Vanafprijs*
10 nachten 209,-
14 nachten 290,-
21 nachten 439,-
28 nachten 585,-

* prijzen zijn onderhevig aan veranderingen in wisselkoersen

Upgrades zijn mogelijk, op basis van beschikbaarheid, en betaal je ter plaatse bij. Je hebt een YHA lidmaatschap nodig om gebruik te kunnen maken van de Dreamcatcher. Hierover kunnen onze reisexperts je adviseren.

 

Contact