Nomads Bed Hopper

vanaf EUR 109,- voor 5 nachten

Highlights

  • Prepaid
  • 12 maanden geldig
  • Meer dan 20 Nomads hostels
De Nomads Bed Hopper is een flexibele prepaid pas die geldig is in meer dan 20 Nomads Backpacker hostels in heel Australië. Je boekt van tevoren 10 of 15 overnachtingen op de pas en beslist in Australië pas wanneer en waar je er gebruik van maakt.

Waar je ook komt Down Under, grote kans dat er een hostel van Nomads zit. De meeste hostels van Nomads vind je aan de Oostkust van Australië. Deze hippe hostels voor backpackers zijn er in verschillende gradaties, gebaseerd op de faciliteiten ter plaatse: van basic tot super-de-luxe incl. zwembad. Alle hostels beschikken over een flinke dosis fun, sfeer, veel internationale backpackers en kunnen ze je er altijd helpen met het boeken van activiteiten in Australië.

Kies van tevoren het aantal nachten

Je kunt kiezen uit een Bed Hopper pas van 10 of 15 nachten. Omdat je deze vooraf al hebt gekocht hoef je ter plaatse niets meer te betalen en ben je per nacht ook nog eens voordeliger uit! Je kunt je nachten inwisselen in ieder Nomads hostel in Australië. 

Maar dat is niet alles, je krijgt er ook een MAD card bij; een Nomads lidmaatschap plus een boekje vol kortingsvouchers. Samen met je MAD card heb je op bijna iedere bestemming tijdens je reis in Oceanië wel ergens recht op voordeel; al is het maar een gratis drankje in de lokale bar.

Nomads Bed Hopper Australië

12 maanden geldig

De pas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. Je kunt de Bed Hopper pas gebruiken voor hostels in Sydney, Byron Bay, Melbourne, Cairns, Brisbane en nog 16 andere Nomads Backpacker hostels in Australië.

Prepaid prijzen

Je bepaalt van tevoren het aantal nachten op je prepaid pas.

Pas voor Vanafprijs*
5 nachten 109,-
10 nachten 199,-
15 nachten 299,-

* prijzen zijn onderhevig aan veranderingen in wisselkoersen

Maximaal 2 overnachtingen per hostel. Het is natuurlijk mogelijk om meer overnachtingen in een hostel lokaal bij te boeken tegen de normale prijs.

 

Ook voor Nieuw-Zeeland

De Nomads Bed Hopper pas is ook verkrijgbaar voor Nieuw-Zeeland. Neem contact met ons op voor meer informatie en boekingen.

Contact