Base Jumping Package

vanaf EUR 179,- voor 10 nachten

Highlights

  • Prepaid
  • 12 maanden geldig
  • Meer dan 10 Base hostels
  • Hostels in Australië en Nieuw-Zeeland
Het Base Jumping Package is een flexibele prepaid hostelpas die geldig is in alle Base Backpacker hostels in Australië en Nieuw-Zeeland. De pas is geldig voor 10 overnachtingen en je beslist pas op bestemming wanneer en waar je er gebruik van maakt.

Van alle hostelketens in Australië is Base het populairst onder jonge backpackers. Base heeft schone, nette en moderne accommodatie in alle grote plaatsen Down Under en bijna iedere locatie is wel voorzien van een bruisende bar. Zit je 's middags nog in de bus bij een groep onbekenden, grote kans dat je 's avonds een kamer met ze deelt in het Base hostel.

Accommodatie is niet goedkoop Down Under; het eet al gauw de helft van je reisbudget op. Ter plekke kun je wel spannendere dingen bedenken waar je je geld aan wilt besteden. Daar hebben we natuurlijk wat op bedacht: een Base Jumping Pack.

10 overnachtingen

Je koopt vooraf een kaart met daarop een tegoed van 10 overnachtingen. Omdat je deze vooraf al hebt gekocht hoef je ter plaatse niets meer te betalen en ben je per nacht ook nog eens voordeliger uit! Je kunt je nachten inwisselen in ieder Base hostel in Australië. Afhankelijk van de locatie verblijf je in een 4 tot 10 bed dorm.

12 maanden geldig

De pas is 12 maanden geldig vanaf het moment dat je hem voor het eerst gebruikt. Je kunt de Base Jumping pas gebruiken voor hostels in o.a. Sydney, Melbourne, Magnietic Island, Airlie Beach en Brisbane. Ook zijn ze te gebruiken bij de partner hostels van Base in o.a. Cairns, Surfer's Paradise, Darwin en Perth.

Base Hostel Map Australië

Prepaid prijzen

Je bepaalt van tevoren het aantal nachten op je prepaid pas.

Pas voor Vanafprijs*
10 nachten 179,-

* prijzen zijn onderhevig aan veranderingen in wisselkoersen

Geldig voor dorm rooms (4-10 pers). Upgrades naar Private rooms en Sanctuary (Girls Only) dorms zijn mogelijk indien beschikbaar en betaal je ter plaatse bij. Je mag maximaal 3 nachten achtereenvolgens in hetzelfde hostel blijven met de pas.

Full Moon Party - Magnetic Island

Het Base Backpackers Hostel op Magnetic Island is ook de thuishaven van een van de grootste Full Moon parties van Oceanië. Check de video!

 

Ook voor Nieuw-Zeeland

De Base Jumping pas is ook verkrijgbaar voor het Base Backpackers hostel-netwerk in Nieuw-Zeeland. Het principe van het Jumping Package New-Zealand is hetzelfde als in Australië. Met Base Jumping New Zealand kun je overnachten in Auckland, Paihia-Bay Of Islands, Rotorua, Taupo, Wellington, Queenstown, Wanaka en bij de partners van Base, namelijk Dunedinand en Nelson. Base Christchruch is tijdelijk gesloten.
De Nieuw-Zeeland pas kun je ook in Australië gebruiken, er wordt dan AU$5 per nacht gerekend in verband met het omrekenen van valuta.

Base Hostel Map Nieuw-Zeeland

Backpacken in Nieuw-Zeeland! Krijg jij er ook al zin in?

Katie heeft gebackpacked in Nieuw-Zeeland. Bekijk het filmpje om een indruk te krijgen van haar avontuur.

 

Je kunt jouw Base Jumping Package bij onze reisexperts boeken!
E-mail ons

Contact