KILROY Cadeaubon

Op zoek naar een uniek cadeau voor een echte reisjunk, beginnende backpacker of vind je dat je broertje zijn horizon wel eens kan verbreden? Geef dan een KILROY cadeaubon!

KILROY cadeaubon

Een KILROY cadeaubon kan je alleen gebruiken voor boekingen die worden gemaakt met onze Travel Specialists in de winkel, per telefoon of via e-mail. Na aankoop is een KILROY Cadeaubon een jaar geldig. Een KILROY cadeaubon koop je in de winkel of online.

Een KILROY cadeaubon inwisselen
Een KILROY cadeaubon kan je op verschillende manieren inwisselen. Neem de cadeaubon mee naar de winkel als je een boeking maakt met één van onze Travel Specialists. Maak je een boeking per telefoon of e-mail, stuur de KILROY cadeaubon dan voordat je boekt naar de Travel Specialist.

Wissel je KILROY cadeaubon in voor: 

KILROY Cadeaubon
Koop 'm online

FAQ en Voorwaarden - KILROY cadeaubon


- Waar kan ik mijn KILROY cadeaubon gebruiken?
De KILROY cadeaubon is te gebruiken bij offline boekingen. Doe inspiratie op via de website en neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail en telefoon of kom langs in de winkel om te boeken met jouw KILROY cadeaubon. 

- Ik ben mijn KILROY cadeaubon verloren, wat nu?  
Als je jouw KILROY cadeaubon niet bij je hebt tijdens het boeken, dan kan het bedrag helaas niet worden ingezet bij jouw boeking.

- Hoe lang is de KILROY cadeaubon geldig?
De KILROY cadeaubon is na aankoop 12 maanden geldig. 

- Is de KILROY cadeaubon persoonlijk?
Ja, de KILROY cadeaubon is persoonlijk en staat op naam. Je draagt jouw KILROY cadeaubon over door dit schriftelijk met handtekening te bevestigen.  

- KILROY cadeaubon Voorwaarden
De KILROY cadeaubon kan worden gebruikt in alle vestigingen van KILROY Netherlands. De KILROY cadeaubon staat op naam en kan worden gebruikt voor offline boekingen. Het bedrag van de KILROY cadeaubon wordt van het totale bedrag van de reisproducten van KILROY gehaald. KILROY cadeaubonnen zijn 12 maanden na uitgiftedatum geldig en niet in te wisselen voor geld. Niet beschikbaar voor online aankopen.

KILROY Cadeaubon
Koop 'm online
Contact