Zuidoost-Azië - 14 dagen

14 daagse lustrumreis door Zuidoost-Azië
vanaf EUR 1599,- per persoon

Highlights

  • Voor groepen vanaf 8 personen

Details

  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Eigen reisleider
  • Lokale gidsen
Relax op de mooiste stranden in exotisch Zuid-Thailand voordat je naar de Cameron Highlands van Maleisië reist. Tijdens deze tweeweekse tour, maak je kennis met drie landen en drie bijzondere steden. Probeer het eten op straat in Bangkok, proef het nachtleven, relax op de mooie stranden, maak kennis met de verschillende culturen en wandel door de indrukwekkende natuur.
Duur: 14 dagen
Landen: Thailand, Maleisië, Singapore

Al je vervoer en accommodaties zijn al geregeld, dus jij hoeft je alleen bezig te houden met je eigen avontuur. Doe alles wat je wilt doen, maar niets waar je geen zin in hebt!

Reisschema


Dag 1: Vlucht vanuit Amsterdam

Aankomst in Bangkok

Dag 2: Bangkok
Optioneel: breng een bezoek aan Wat Po, Grand Palace en het National Museum.
Met de nachttrein reis je naar Krabi/Ao Nang of Koh Phangan.

Dag 3-4: Krabi/Ao Nang of Koh Phangan
Als je in de periode tussen november en april vertrekt kan je bijvoorbeeld gaan snorkelen naar Koh Phi Phi of gaan zwemmen en relaxen op het strand. Ook is het mogelijk om te gaan bergbeklimmen, zee kajakken of een kookles te nemen.
Als je in de periode tussen mei en oktober vertrekt, word je met een boot naar het kleine eiland Koh Phangan gebracht waar je een aantal dagen de tijd hebt om het eiland te ontdekken. Zo kan je een bezoek brengen aan de mooie watervallen, gaan zwemmen in de lagoons of gewoon lekker relaxen op het strand.

Dag 5-6: Langkawi of Koh Samui/Nakhon Si Thammarat
Als je in de periode tussen november en april vertrekt, verlaat je Thailand door the port of Saturn en ga je met een boot naar het maleisische eiland Langkawi.
Als je in de periode tussen mei en oktober vertrekt, zul je met een boot naar het eiland Koh Samui gaan. Dit eiland staat bekend om de prachtige stranden en het bruisende nachtleven. Je kunt een tour nemen om op die manier het eiland te verkennen, maar je kunt ook relaxen en genieten van de mooie stranden. Met de boot word je naar het vaste land gebracht en vanaf daar word je naar de Southern Thailand City of Nakhon Si Thammarat gebracht.

Dag 7: Penang
Je bezoekt het indrukwekkende Chinatown.
Optioneel: Doe een stadstour en ontdek de stad, bezoek Kek Lok Si Temple en/of Little India.

Optionele stadstour, bezoek Kek Lok Si Temple, Little India, Chinatown.

Dag 8-9: Cameron Highlands
Je gaat wandelen door de prachtige Cameron Highlands.
Optioneel: het is mogelijk te gaan hiken of te wandelen door de stad.

Dag 10-11: Kuala Lumpur
Optioneel: verken de stad met een stadtour, bezoek de beroemde Petronas Towers, ontdekt Chinatown, bewonder de KL Tower of neem een kijkje in het Islamic Arts Museum en de National Mosque.

Dag 12: Melaka
Optioneel: Bezoek de verschillende musea, maak een boottocht over de Melaka kanalen of bezoek de mooiste plekken van de stad.

Dag 13: Singapore
Je gaat de grens over naar Singapore.
Optioneel: doe mee aan een spectaculaire nacht safari of bezoek Chinatown of Little India.

Dag 14: Vlucht vanuit Singapore
Terugvlucht naar Nederland.

Kaart

Eten en drinken

Tijdens deze reis zijn er 3 ontbijten inclusief. Verder is het eten en drinken voor eigen rekening. Hierdoor ben je zelf in staat om samen met de reisleider te bepalen waar en wat je wilt gaan eten. Er zijn dus geen vooraf vastgelegde toeristenrestaurants, maar de reisleider kan je natuurlijk wel adviseren waar te gaan eten. We raden je aan ongeveer 250EUR mee te nemen voor de maaltijden die niet inclusief zijn.

Vervoer en accommodatie

Tijdens deze reis slapen jullie 2 nachten in simpele bungalows, 10 nachten in hotels/guesthouses en 1 nacht in een slaaptrein.
Tijdens de reis zullen jullie reizen met treinen, lokale bussen, minibusjes, ferry's, songthaew en taxi's.

Eigen tijd

Zoals je uit het reisschema kunt opmaken, krijg je tijdens deze reis veel ruimte om zelf dingen te gaan verkennen. Is er een deel van de groep die bijvoorbeeld ergens op het strand wil blijven liggen en een ander deel wil graag gaan duiken, dan hoef je dit alleen maar aan te geven bij de reisleider.

Prijs

We kunnen jullie deze groepsreis aanbieden voor 1500 - 1600 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte van jullie groep, de beschikbaarheid van vluchten en het seizoen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je van ons de meest actuele prijs te horen voor jullie aanvraag.

Groepsreis voor studenten

Dit is een reis voor jaarclubs, disputen en andere groepen studenten of jongeren die met minimaal 8 personen deze reis willen doen.

Contact