Zuid-Afrika - 12 dagen

12 daagse lustrumreis door Zuid-Afrika
vanaf EUR 1699,- per persoon

Highlights

  • Voor groepen vanaf 8 personen

Details

  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Eigen reisleider
  • Lokale gidsen
Combineer de Garden Route met wildlife en reis 12 dagen door het mooie landschap van de Rainbow Nation om te eindigen met een paar dagen relaxen in Kaapstad. Met duiken, snorkelen, safari’s, bungee jumpen en uitgaan genoeg redenen om deze Zuid Afrika reis nooit weer te vergeten.
Duur: 12 dagen
Landen: Zuid-Afrika

Reisschema


Dag 1: Vertrek vanuit Amsterdam
Vlucht naar Durban.

Dag 2: Durban
Aankomst Durban met welkomstdiner.

Dag 3-4: Port St. Johns/Chintsa
Ontdek de rotsige stranden en lagoons in de Oostkaap.

Dag 5: Addo Elephant National Park
Op safari in in het Addo Elephant National Park.

Dag 6-8: Tsitsikamma National Park/Knysna
In het Tsitsikamma National Park kan je zelf een keuze maken uit activiteiten als scuba duiken, snorkelen, kanoën, walvissen kijken of bungee jumpen.

Dag 9: Oudtshoorn
Bezoek "Knysna Heads". Optioneel: Cango Caves in Oudshoorn of naar een van de vele struisvogelfarms. 

Day 10 - 11: Kaapstad
Vrije tijd in Kaapstad om Tafelberg en Robbeneiland te bezoeken en te relaxen aan de stranden van Blauberg of Camps Bay. Daarna het nachtleven in!

Day 12: Kaapstad (B)
Terugvlucht naar Amsterdam.

Kaart

Eten en drinken

Tijdens de reis zijn bijna alle maaltijden inclusief. Voor de enkele maaltijd die niet inclusief is kunnen jullie samen met de reisleider bepalen waar en wat je wilt gaan eten.

Vervoer en accommodatie

Tijdens deze reis wordt 6 nachten gekampeerd, slapen jullie 2 nachten in en guesthouse en 1 nacht in een hotel. Vervoer tijdens de reis is voornamelijk in een overland truck. 

Eigen tijd

Ook al zijn er tijdens deze 12 daagse reis al veel dingen gepland, toch is er veel ruimte om zelf dingen te gaan verkennen. Is er een deel van de groep die bijvoorbeeld ergens op het strand wil blijven liggen en een ander deel wil graag gaan duiken, dan hoef je dit alleen maar aan te geven bij de reisleider.

Prijs

We kunnen jullie deze groepsreis aanbieden voor 1600 - 1700 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte van jullie groep, de beschikbaarheid van vluchten en het seizoen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je van ons de meest actuele prijs te horen voor jullie aanvraag.

Groepsreis voor studenten

Dit is een reis voor jaarclubs, disputen en andere groepen studenten of jongeren die met minimaal 8 personen deze reis willen doen.

Contact