Zuid-Afrika

Table Mountain at Sunset Cape Town
vanaf EUR 1.475,- per persoon op basis van 10 dagen

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
Wil jij een onvergetelijke reis maken door het land van de Big Five, met witte haaien zwemmen en het coole Kaapstad verkennen? Zuid-Afrika is een geweldige bestemming voor een avontuurlijke jaarclubreis of lustrumreis.
Duur: 10 dagen
Landen: Zuid-Afrika

 • Ga een avond stappen op Long Street in Kaapstad
 • Beklim de Tafelberg en bewonder het uitizcht over Kaapstad en de omgeving
 • Proef de heerlijkste wijnen tijdens een wijnexcursie 
 • Leer surfen
 • Ga op zoek naar de Big Five in Aquila Game Reserve
 • Sta oog in oog met de witte haai tijdens een kooiduik

Zuid-Afrika Lustrumreis Kaart


Reisschema

Dag 1: Vertrek

Vertrek uit Nederland

Dag 2:Aankomst in Kaapstad
Jullie arriveren in Kaapstad en worden naar de accommodatie gebracht. Kom bij van de lange reis in het gezellige Kaapstad. Jullie beginnen de avond met een typisch Afrikaanse en vier ’s avonds het begin van jullie vakantie op Long Street, de straat in Kaapstad waar je moet zijn om te stappen!

Dag 3: Kaapstad
Vandaag hebben jullie de hele dag de tijd om Kaapstad te verkennen. En hoe kan je de dag nou beter beginnen dan met een sportieve klim naar het topje van de Tafelberg zodat je een prachtig uitzicht hebt over Kaapstad en de omgeving. ’s Middags kunnen jullie bijkomen op het strand, een van de vele musea bezoeken of met de boot naar Robbeneiland gaan.

Dag 4: Kaapstad - Wijntour
Jullie ervaring is niet compleet zonder de Zuid-Afrikaanse wijnen te hebben geproefd. Met een privé-busje gaan jullie op zoek naar goede wijnen en bezoeken jullie drie locaties waar je wijn kan proeven en/of inkopen.

Penguins At Simons Town Cape Town South Africa

Dag 5:Kaapstad - Surfen
Vandaag staat er een sportieve activiteit op het programma! Jullie gaan leren de surfen te bedwingen. Wie van jullie groep is een echte surfdude of surfchick?

Dag 6: Aquila Game Reserve
Met een privé-busje rijden jullie naar Aquila Game Reserve. In dit reservaat gaan jullie ’s middags in een open jeep op zoek naar de Big Five en nog veel meer andere wilde dieren zoals giraffen, zebra’s en nijlpaarden.


Dag 7: Aquila Game Reserve & Gansbaai
De wekker staat vroeg, want jullie gaan op ochtendsafari. ’s Ochtends zijn de meeste wilde dieren nog actief, waardoor jullie nog meer kans hebben om wildlife te spotten. Na de safari worden jullie naar het kleine vissersdorpje Gansbaai gebracht. Geniet hier de rest van de dag van het strand of verken de omgeving.

Elephant In Aquila Game Reserve South Africa

Dag 8: Gansbaai
Vandaag hebben jullie een spannende dag voor de boeg. Jullie gaan namelijk duiken met witte haaien! Is deze activiteit net iets te spannend voor je? Relax dan op het strand, zodat de rest van de groep zich ’s middags kan voegen bij degenen die niet met witte haaien willen duiken. Proost ’s avonds op een geweldige reis, want dit is jullie laatste avond in Zuid-Afrika.

Dag 9: Gansbaai & terug naar Nederland
Jullie rijden vanaf Gansbaai naar Kaapstad, waarvandaan jullie terug naar Nederland zullen vliegen. Afhankelijk van het tijdstip waarop jullie vliegen, hebben jullie tijd om de laatste souvenirtjes in te kopen.

Dag 10: Aankomst 
Aankomst in Nederland.


Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt! Je kunt deze reis actiever maken door een bungeejump vanaf 216 meter hoogte te maken in Knysna, de hoogste bungeejump ter wereld. Of bezoek Kaappunt, het meest zuidelijke puntje van het Kaapse schiereiland en stop onderweg bij Simon’s Town waar je zwartvoetpinguïns kunt spotten op het strand. In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van het land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunnen trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf €1.475,- per persoon op basis van 10 dagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Eten en drinken
Tijdens deze reis is het ontbijt op de meeste dagen inbegrepen, maar lunch en diner zijn vaak voor eigen rekening. Op deze dagen hebben jullie zelf de vrijheid om te bepalen waar jullie gaan eten. 

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnachten jullie in hotels en hostels. Vervoer is met een privé bus en jeep. Vervoer en accommodatie kunnen worden aangepast al naargelang jullie wensen.

Contact