Vietnam - 14 dagen

14 daagse lustrumreis door Vietnam
vanaf EUR 1499,- per persoon

Highlights

  • Voor groepen vanaf 8 personen

Details

  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Eigen reisleider
  • Lokale gidsen
Van chaotisch Saigon naar charmant Hoi An, de keizerlijke stad Hue en het overweldigende natuurschoon van Halong Bay; deze trip heeft iets voor iedereen. Reis via de kust van Vietnam omhoog voor een flinke portie highlights en nightlife.
Duur: 14 dagen
Landen: Vietnam

Pak je slippers maar uit de kast en verzamel je vrienden, want met deze Vietnam reis zal je alle hoogtepunten van het land bekijken en afwisselen met vrije tijd op de stranden.

Reisschema


Dag 1: Ho Chi Minh City

Vertrek vanuit Amsterdam met vlucht naar Ho Chi Minh City.

Dag 2: Ho Chi Minh Ci
Bezoek de Cu Chi Tunnels en Oorlogsmuseum. Of ga naar Colonial Quarter en winkel je suf op de Ben Tanh markt. Nachttrein naar Nha Trang.

Dag 3-4: Nha Trang
Optie voor een snorkeltrip, modderbaden, motor tour van de omgeving of gewoon relaxen op het strand. Nachttrein naar Da Nang (Hoi An) op Dag 4.

Dag 5-6: Hoi An
Optie voor Vietnamese kooklessen, bezoek aan My Son ruïnes, naar het strand fietsen, boottrip over de rivier of de oude stad ontdekken.

Dag 7-8: Hue
Breng een bezoek aan de Keizerlijke kastelen of kies uit een tombes tour, parfum boottrip over de rivier of motor tour over het platteland. Overnachttrein naar Hanoi op dag 8.

Dag 9: Halong Bay/Bai Chai Harbour
Bezoek Ha Long Bay met een cruise. Neem een hapje van de seafood lunch en bezoek een grot onderweg.

Dag 10-11: Hanoi
Optie om Hanoi te ontdekken, bezoek het graf van Ho Chi Minh en de huizen op palen, de Literatuurtempel, Hao Lo Gevangenis of ga winkelen in de oude stad.

Dag 12: Hanoi
Vertrekdag en terugvlucht naar Nederland

Kaart

Eten en drinken

Tijdens deze reis is alleen elk ontbijt inclusief en de lunch op de Halong Bay cruise. De overige maaltijden zijn voor eigen rekening. Hierdoor zijn jullie zelf in staat om samen met de reisleider te bepalen waar en wat je wilt gaan eten. Er zijn dus geen vooraf vastgelegde toeristenrestaurants, maar de reisleider kan je natuurlijk wel adviseren waar te gaan eten.

Vervoer en accommodatie

Gedurende deze reis verblijven jullie 8 nachten in hotels, en 3 nachten in overnight trains. Vervoer tijdens de reis is grotendeels met de bus en trein. Verder maken jullie gebruik van de boot

Eigen tijd

Tijdens deze 14 daagse reis zijn al veel dingen gepland, toch is er veel ruimte om ook zelf activiteiten te ontplooien. Is er een deel van de groep die bijvoorbeeld ergens wil gaan snorkelen en een ander deel de voorkeur geeft aan een modderbad, dan hoef je dit alleen maar aan te geven bij de reisleider.

Prijs

We kunnen jullie deze groepsreis aanbieden voor 1400 - 1500 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte van jullie groep, de beschikbaarheid van vluchten en het seizoen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je van ons de meest actuele prijs te horen voor jullie aanvraag.  

Groepsreis voor studenten

Dit is een reis voor jaarclubs, disputen en andere groepen studenten of jongeren die met minimaal 8 personen deze reis willen doen.

Contact