Verenigde Staten - Westkust

Yosemite Valley United States
vanaf EUR 1.675,- per persoon op basis van 12 dagen

Details

  • Vliegticket
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Activiteiten inclusief lokale gids
  • Een aantal maaltijden
Wil jij met jouw jaarclub op reis naar het land van de ongekende mogelijkheden? Willen jullie hiken in de geweldige natuur, gave steden ontdekken en relaxen bij het strand? Plan jullie jaarclubreis of lustrumreis dan naar de westkust van Amerika
Duur: 12 dagen
Landen: VS

Bezoek de higlights van San Fransisco

  • Geniet van de prachtige natuur van Yosemite National Park
  • Rijd via de spectaculaire Tioga Pass Drive naar jullie volgende kampeerplek
  • Ga een avond stappen in Las Vegas
  • Ontdek de Grand Canyon
  • Verken LA en relax op het strand

Jaarclubreis West Usa Kaart

Reisschema

Dag 1: Vertrek
Vertrek uit Nederland. Jullie landen in San Francisco. Afhankelijk van de tijd waarop jullie aankomen, kunnen jullie ’s avonds San Francisco al verkennen.

Dag 2: San Francisco
Verken San Francisco op eigen gelegenheid. Bezoek de Golden Gate Bridge en de beruchte gevangenis Alcatraz, neem de beroemde tram naar Fisherman’s Warf voor een mooi uitzicht en geniet van het heerlijke eten.

Vista Point Golden Gate Bridge San Francisco United States

Dag 3: Yosemite National Park
Jullie rijden het Sierra Nevada gebergte in, op weg naar Yosemite National Park. Jullie stoppen regelmatig bij een overweldigend uitzicht, watervallen en verschillende andere mooie plekken. Hike over een van de vele trails om de omgeving te verkennen en misschien spotten jullie nog wel een beer, hert of coyote.

Dag 4: Sierra Nevadas
Maak een hike door een prachtig landschap langs watervallen en enorme sequoiabomen. Daarna rijden jullie via de Tioga Pass Drive naar de volgende kampeerplek. De Tioga Pass Drive is een van de hoogstgelegen bergwegen met geweldige vergezichten. Onderweg komen jullie langs bergen, graslanden, meren en wildlife.

Dag 5: Las Vegas
Bezoek het landschap van extremen in Death Valley National Park. Na een bezoek aan het warme en droge Death Valley rijden jullie door naar Las Vegas. In de avond verkennen jullie de Las Vegas Strip.

Optioneel: VIP Party Limo Experience. Rij met een limousine over de strip langs alle highlights als een echte beroemdheid.

Soft Lighting At Grand Canyon United States

Dag 6: Grand Canyon
Jullie reizen verder naar een camping in Nationaal Park Grand Canyon. Onderweg rijden jullie door dit indrukwekkende landschap en stoppen jullie onder andere bij de South Rim. Aan het einde van de dag zien jullie de zon ondergaan achter de Grand Canyon, een geweldige ervaring!

Dag 7: Lake Havasu
Hike door de omgeving of kies voor een optionele helikoptervlucht boven de indrukwekkende Grand Canyon. Daarna rijden jullie door naar Lake Havasu. Neem een duik in het heldere water van de Colorado Rivier om af te koelen.

Dag 8: Los Angeles
Maak een korte hike door Joshua Tree National Park langs de rotsblokken en kenmerkende Joshua-bomen. Daarna rijden jullie verder naar jullie hostel in Santa Monica, Los Angeles.

Dag 9: Los Angeles
Jullie overnachten de aankomende twee dagen vlakbij Venice Beach, een van de populairste stranden van Californië. Deel de dag zelf in door Los Angeles te verkennen. Loop over Rodeo Drive, spot beroemde filmsterren in Hollywood en verken alle leuke plekken van Los Angeles.

Venice Beach At Sunset Los Angeles United States

Dag 10: Los Angeles
Deel de dag in zoals jullie willen. Relax op het strand, flaneer over de boulevard van Venice Beach of verken Los Angeles. Proost op een geweldige reis op jullie laatste avond in de USA.

Dag 11: Vertrek
Afhankelijk van het tijdstip van jullie vlucht kunnen de jullie de ochtend en/of middag nog doorbrengen in Los Angeles. Daarna vliegen jullie vanaf Los Angeles terug naar Nederland.

Dag 12: Aankomst
Aankomst in Nederland.

Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt! Je kunt deze reis dus naar wens ook korter of langer maken, of een andere inhoud geven. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een tussenstop in New York te maken en hier een paar dagen te verblijven of combineer jullie reis met een aantal andere nationale parken in de VS en bezoek Horseshoe Bend en Monument Valley. In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van het land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunnen trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf €1.675,- per persoon op basis van 12 dagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Eten en drinken
Tijdens deze reis zijn op een aantal dagen ontbijt, lunch en diner inbegrepen, maar op een aantal dagen niet. Op deze dagen hebben jullie zelf de vrijheid om te bepalen waar jullie gaan eten. 

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnachten jullie in hotels, hostels en slapen jullie in tenten op een camping. Vervoer is met een privé minivan. Vervoer en accommodatie kan worden aangepast al naargelang jullie wensen.

Contact