Marokko

Koutoubia Mosque Marrakesh Morocco
vanaf EUR 845,- per persoon op basis van 8 dagen

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
Ben je een jaarclubreis of lustrumreis aan het plannen? In Marokko kunnen jullie pas echt op ontdekkingsreis gaan langs de verschillende hoogtepunten van het land. Begeef je in een compleet andere wereld en dat op maar een paar uur vliegen van Nederland. Ga op jaarclubreis of lustrumreis naar Marokko voor een magische en onvergetelijke ervaring!
Duur: 8 dagen
Landen: Marokko

 • Shop in de souks van Marrakech
 • Verwonder je over de schoonheid van het Atlasgebergte en de Todra Gorge
 • Rijd op een kameel de Merzouga woestijn in
 • Slaap in een berbertent onder een prachtige sterrenhemel
 • Ontdek de oude stad Aït Ben Haddou
 • Ga surfen in Essaouira 

 

Reisschema

Dag 1: Aankomst

Vertrek vanuit Nederland en aankomst in Marrakech. In de middag kunnen jullie verdwalen in de magische souks van Marrakech en kijk je je ogen uit op het Djama El Fna plein. ’s Avonds proost je op het begin van de vakantie tijdens een avondje uit in het levendige centrum.

Dag 2: Nkob
Vandaag reizen jullie richting de woestijn, naar de stadje Nkob. Geniet onderweg van de indrukwekkende uitzichten en lunch als een echte local met een heerlijke tajine.

Dag 3: Merzouga
De reis vervolgt naar Merzouga, waar jullie met een kameel de duinen van de woestijn in rijden, op weg naar het Berber woestijnkamp. Bewonder de ondergaande zon vanaf de rode woestijnduinen, eet een traditioneel diner. Slapen doen jullie in een eenvoudige tent, maar voel je vrij om de nacht buiten door te brengen onder een schitterende sterrenhemel.

Nomad In The Desert Merzouga Morocco

Dag 4: Todra Gorge
Jullie staan vroeg op om de zonsopkomst te zien terwijl jullie op een kameel terug rijden naar Merzouga. Jullie reis vervolgt naar de Todra Gorge. Onderweg wordt er gestopt bij het dorpje Tineghir en de spectaculaire Todra bergkloof, waar jullie ook overnachten.

Dag 5: Aït Ben Haddou
Reis langs de route van de “1000 Kasbah’s” naar Quarzazate waar jullie zullen lunchen. Quarzazate staat bekend om de vele films die hier zijn opgenomen, zoals Gladiator en Lawrence of Arabia. Jullie eindigen de dag in Aït Ben Haddou, een Kasbah die is uitgeroepen tot UNESCO-werelderfgoed, waarbij je een rondleiding krijgt. Onder andere Game of Thrones en Gladiator zijn hier opgenomen.

Dag 6: Essaouira
Na een paar uur reizen, komen jullie aan in de kustplaats Essaouira. Jullie gids zal een korte rondleiding door de plaats geven. De rest van de dag kunnen jullie heerlijk relaxen op het strand.

Dag 7: Essaouira
Vandaag hebben jullie een hele dag te besteden in Essaouira. Plan een bezoekje aan het oude centrum, relax op het strand met een koud drankje en een shisha of leer de surfen te bedwingen op een surfboard. Geniet ’s avonds van een heerlijke barbecue in een van de vele visrestaurants.

Moroccan Courtyard Marrakesh Morocco

Dag 8: Marrakech
De laatste dag van jullie reis is aangebroken. Afhankelijk van het tijdstip van de vlucht shop je de laatste souvenirs voordat jullie tergvliegen vanaf Marrakech naar Nederland.

Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt! Je kunt deze reis dus naar wens ook korter of langer maken, of een andere inhoud geven. Je kunt deze reis bijvoorbeeld actiever maken door een hike te maken in het Atlasgebergte, of bezoek de koningssteden Fez en/of Casa Blanca. In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van het land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf €845 per persoon op basis van 8 dagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Eten en drinken
Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen, maar zijn lunch en diner voor eigen rekening. Dit geeft je de vrijheid om zelf te bepalen waar jullie gaan eten. In de woestijn bij Merzouga is het diner wel inbegrepen. 

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnachten jullie in hotels en in een Berbers nomadenkamp. Vervoer is per privéminivan met airco, publieke bus en kameel. Vervoer en accommodatie kunnen worden aangepast al naargelang jullie wensen.

Contact