Maleisië

Kuala Lumpur at Daytime Malaysia
vanaf EUR 1.550,- per persoon op basis van 2 weken

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
Ga samen met jouw jaarclub op ontdekkingsreis in Maleisië, een land van contrasten dat zich uitstekend leent voor een geslaagde lustrumreis.
Duur: 2 weken

Highlights

 • Wandel langs wolkenkrabbers en oude tempels in Kuala Lumpur
 • Loop de Canopy Walkway door de jungle 
 • Spot wilde dieren op nachtsafari 
 • Ontdek de groene theeplantages van Cameron Highlands 
 • Op stap in het sfeervolle Georgetown 
 • Snorkelen op de Perhentians


Dag 1   Vertrek uit Nederland


Dag 2   Kuala Lumpur
Aankomst in Kuala Lumpur en transfer naar het hotel. Ontdek deze veelzijdige stad, maak een foto bij de iconische Twin Towers, en luid het begin van jullie reis in een van de gezellige bars van Changkat Bukit Bintang.

Dag 3   Kuala Lumpur
Een gids neemt jullie mee naar enkele hoogtepunten in en rondom Kuala Lumpur, zoals de Thean Hou Chinese Tempel, de Batu Caves en het enorme gouden standbeeld van de Hindu God. Eindig de dag in een bootje op zoek naar betoverende vuurvliegjes.

Monkey At Batu Caves Kuala Lumpur Malaysia

Dag 4   Kuala Lumpur - Taman Negara
Jullie reizen naar Taman Negara, naar het schijnt het grootste en oudste regenwoud ter wereld. s’ Avonds maken jullie een nachtsafari door de jungle, op zoek naar wilde dieren.

Dag 5   Taman Negara
Loop de Canopy Walkway, een lange loopbrug gelegen op 45 meter hoogte door het regenwoud. Een unieke kans om de jungle op een heel andere manier te beleven.

Dag 6   Taman Negara - Cameron Highlands 
De hooglanden bevinden zich op 1300 tot 1800 meter, waardoor het er bijna altijd aangenaam koel is. Wandel door het kleine maar gezellige stadje Tanah Rata, bezoek de vlindertuin of wandel door de theeplantages.

Cameron Highlands In Malaysia

Dag 7   Cameron Highlands
Een gids neemt jullie verder de Cameron Highlands in, naar Mount Brinchang. Vanaf hier trek je het gebied van mossig regenwoud en bossen door, op weg naar de Sungai Palas theeplantage. 

Dag 8   Cameron Highlands - Georgetown 
Georgetown is de hoofdstad van het eiland Penang, en het centrum van deze stad werd in 2008 uitgeroepen tot UNESCO World Heritage Site. Daarnaast zijn er verschillende gave muurschilderingen te vinden.

Dag 9   Georgetown
Georgetown kun je goed te voet ontdekken, de stad is een smeltkroes van culturen en nationaliteiten en dit proef je ook terug in het ruime aanbod van restaurants en eettentjes. Uitgaan kun je goed in de omgeving van Jalan Penang.

Dag 10   Georgetown - Perhentian Islands
Jullie laten de westkust achter je en reizen naar het oosten van Maleisië, richting de tropische Perhentian Islands. Vanaf Kuala Besut pakken jullie de boot naar deze ultieme bounty eilanden met kristalhelder water en witte stranden.

Swarm Of Fish Perhentian Islands Malaysia

Dag 11   Perhentian Islands
De onderwaterwereld van deze eilanden is fantastisch, tijdens een snorkeltour kun je schildpadden spotten in Turtle Bay, zie je de meest kleurrijke visjes en koraal, en maak je een stop in Shark Point waar je haaien kunt spotten.

Dag 12   Perhentian Islands
Deel deze dag in zoals je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld duiken, of huur een kajak waarmee je het rustige water van Teluk Dalam op kunt. Maak een jungletocht, of ga strandhoppen; zowel te voet als met watertaxi's kom je op de mooiste plekken!

Aerial View Coast Perhentian Islands Malaysia

Dag 13   Vertrek uit Perhentian Islands
Geniet van de laatste uurtjes ‘island life’ voordat jullie via Kuala Lumpur terug naar Nederland vliegen.

Dag 14   Aankomst in Nederland


Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt, het is dus mogelijk deze reis korter of langer te maken, of een andere inhoud te geven. Plak bijvoorbeeld nog enkele dagen Singapore aan je reis vast! In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van een land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.550 per persoon op basis van 2 weken. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Contact