Jordanië

Dead Sea at Sunset Jordan
vanaf EUR 1425,- per persoon op basis van 1,5 week

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
Wil je samen met jouw jaarclub op reis naar een land waar jullie overnachten in de woestijn, eeuwenoude steden bezoeken, dobberen in de Dode en een duik nemen in de Rode Zee? Willen jullie je onderdompelen in een compleet andere cultuur? Plan dan jullie lustrumreis naar Jordanië voor een onvergetelijke ervaring.
Duur: 1,5 week
Landen: Jordanië

 • Proost op jullie avontuurlijke reis in een trendy bar in Amman
 • Dobber op het water van de Dode Zee
 • Klim langs watervallen en door de rivier in het Mujib Reserve
 • Bezoek de eeuwenoude stad Petra, een van de 7 wereldwonderen
 • Overnacht in een Bedoeïenenkamp in de Wadi Rum woestijn
 • Ontdek het onderwaterleven van de Rode Zee

Jaarclubreis Jordanie Kaart 

Reisschema

Dag 1   Vertrek uit Nederland, aankomst in Amman

Jullie worden opgehaald en naar het hotel gebracht. Proost ’s avonds op het begin van een avontuurlijke jaarclubreis in een van de trendy clubs of een gezellige bar in het westen van de stad. 

Dag 2   Jerash, Ajloun & Dode Zee
Vandaag bezoeken jullie de eeuwenoude Romeinse ruïnes van Jerash. Wandel langs de goed bewaarde Romeinse theaters, de tempel van Artemis, de Ark van Hadrian en het Forum. Maak nog een stop bij het kasteel van Ajloun voor je met een drankje op het water van de Dode Zee dobbert.

Dag 3   Amman - Mujib Reserve
Verlaat de stad op weg naar het Mujib Reserve, waar jullie de SIQ/Canyon trail lopen (weersafhankelijk). Tijdens deze sportieve activiteit hike je tussen metershoge kliffen langs en door de rivier, beklim je een 20 meter hoge waterval en kun je tot slot een verkoelende duik in het water nemen.

Camel Resting At Petra, Jordan

Dag 4   Mujib Reserve - Petra
Reis via de King’s Highway naar Petra, een historische route met een aantal mooie stops zoals Madaba, Mount Nebo en het kasteel van Kerak. 

Dag 5   Petra
Ontdek deze eeuwenoude uitgegraven stad, dit archeologische hoogstandje is een van de 7 wereldwonderen. 

Dag 6   Petra - Wadi Rum
Little Petra is al net zo indrukwekkend als haar grote zus, alleen wat kleinschaliger. Wandel tussen de bergwanden langs tempels en woonhuizen. De reis wordt vervolgd naar Wadi Rum, waar jullie per jeep de woestijn inrijden, jullie overnachten hier in een Bedoeïenenkamp.

Wadi Rum serene desert view

Dag 7   Wadi Rum - Aqaba
Na een ontbijt met uitzicht op de zandduinen worden jullie naar Aqaba gereden, een havenstad aan de Rode Zee waar je kunt duiken, snorkelen of windsurfen.

Dag 8   Aqaba
Deel de dag in zoals jullie zelf willen. Relax op het strand, verken de stad of ontdek de onderwaterwereld tijdens een snorkel- of duikexcursie.

Dag 9   Vertrek
Na het ontbijt worden jullie naar het vliegveld in Amman gebracht.


Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt, het is dus mogelijk deze reis korter of langer te maken, of een andere inhoud te geven. Maak bijvoorbeeld een combinatie met de Israëlische steden Jerusalem en Tel Aviv! In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van een land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.425 per persoon op basis van 1,5 week. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Contact