Indonesië

Padar Island Indonesia
vanaf EUR 1675,- per persoon op basis van 15 dagen

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
Wil je samen met jouw jaarclub off the beaten track in een van de mooiste en meest veelzijdige landen ter wereld? Plan dan jullie lustrumreis naar Indonesië. Ga op zoek naar de machtige Komodovaraan, maak een meerdaagse vulkaantrekking, en relax op de paradijselijke Gili-eilanden.
Duur: 15 dagen
Landen: Indonesië

 • Raft op de Balinese wateren
 • Op stap in Kuta
 • Overnacht op een boot tijdens een 3-daagse eilandenexcursie
 • Spot de Komodovaraan op Rinca Island
 • Maak een 3-daagse trekking op Mount Rinjani
 • Relax of ga snorkelen op de tropische Gili's

Reisschema

Dag 1   Vertrek

Vertrek vanuit Nederland.

Dag 2   Bali
Aankomst in Denpasar, Bali en transfer naar jullie accommodatie in Kuta. Proost ’s avonds in een van de vele barretjes op de eerste avond van jullie avontuurlijke jaarclubreis!

Dag 3   Bali
Maak je klaar voor een actieve ochtend op de rivier; jullie gaan namelijk raften! Geniet tevens van de mooie natuur en sluit de activiteit af met een heerlijke lunch. De middag keren jullie terug naar Kuta, relax nog even aan het strand of maak je klaar voor een avond uit.

Dag 4   Bali - Labuan Bajo
Aan het einde van de ochtend vliegen jullie van Denpasar naar Labuan Bajo, waar je aan boord gaat van de boot waar jullie de aankomende twee nachten op slapen. Jullie worden welkom geheten met een feestelijk diner.

Dag 5   Rinca Island en Gili Laba
Jullie vertrekken vroeg naar Rinca Island, waar jullie ontbijten bij zonsopgang. Op Rinca gaan jullie op zoek naar Sunda herten, buffels, apen, slangen en natuurlijk de beroemde en beruchte Komodovaraan. In de middag relaxen jullie bij Gili Laba, waar jullie kunnen snorkelen. De boot gaat voor anker voor de kust van Moyo Island. Jullie slapen op de boot.

Komodo Dragon On The Beach In Horseshoe Bay Rinca Island Indonesia

Dag 6   Moyo Island, Keramat Island en Senggigi
Na het ontbijt gaan jullie aan land bij Moyo Island. Jullie hiken langs lokale dorpjes, zwemmen in de waterval en gaan op zoek naar wildlife. De lunch wordt geserveerd op de boot terwijl jullie naar Keramat Island varen. Neem een duik in het water en maak een hike over het eiland, voordat jullie Lombok varen, waar jullie overnachten in Senggigi. 

Dag 7   Senggigi
Doe het een dagje rustig aan op het strand van Senggigi. Geniet van de zon, het heldere water en heerlijk eten.

Dag 8   Senggigi - Mount Rinjani
Jullie worden vroeg opgehaald om te beginnen aan jullie 3-daagse trekking waarbij jullie de Rinjani Vulkaan opgaan. Het startpunt is Sembalun Lawang, waarvandaan de 8 uur durende hike begint. Je overnacht in tenten op de rand van de krater Cemara Sewu.

View Mount Rinjani Indonesia

Dag 9   Mount Rinjani
Sta vroeg op voor de klim naar de top voor een prachtige zonsopkomst boven de bergen en wolken. Geniet van een welverdiend ontbijt, voordat jullie de hike vervolgen naar Segara Anak Lake waar jullie overnachten in tenten. De middag kunnen jullie zelf indelen. Wandel bijvoorbeeld naar de waterval of laat je spieren tot rust komen in de hotsprings.

Dag 10   Mount Rinjani - Senggigi
Begin de dag met een lichte hike naar een andere kraterrand voordat jullie afdalen langs Post III naar Senaru. Spot onderweg verschillende soorten apen, vogels en ander wildlife. Vanaf Senaru worden jullie met een minivan naar jullie hotel in Senggigi gebracht.

Dag 11   Senggigi - Gili Trawangan
Na de nodige inspanning van de afgelopen dagen zijn jullie vast en zeker toe aan een aantal dagen relaxen op de paradijselijke stranden van Gili Trawangan. Met een boot worden jullie naar Gili Trawangan gebracht. De middag is vrij te besteden.

Dag 12   Gili Trawangan
Relax op het strand of doe een snorkelexcursie op zoek naar schildpadden. Deel de dag in zoals jullie zelf willen.

Beach View From Above Gili Trawangan Indonesia

Dag 13   Gili Trawangan
Relax op de mooie witte stranden en duik in de blauwe zee of maak een uitstapje naar de naastgelegen eilanden Gili Air of Gili Meno. Proost ’s avonds op een geslaagde lustrumreis in een van de gezellige barretjes.

Dag 14   Vertrek uit Bali
Afhankelijk van het tijdstip van vertrek genieten jullie nog een paar laatste uurtjes op het strand van Gili Trawangan. Met een boot en transfer worden jullie naar het vliegveld van Denpasar gebracht waarvandaan jullie terugvliegen naar Nederland.

Dag 15   Aankomst
Aankomst in Nederland.


Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt, het is dus mogelijk deze reis korter of langer te maken, of een andere inhoud te geven. Ga bijvoorbeeld een paar dagen surfen op Bali! In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van een land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.675 per persoon op basis van 15 dagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Eten en drinken
Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen. Lunch en diner zijn op de boot en gedurende de trekking ook veelal inclusief, de andere dagen heb je de vrijheid om zelf wat leuks uit te zoeken.  

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnacht je in hostels en/of hotels, op een boot en in een tent. Het vervoer is per privébusje, taxi en boot.

Contact