India & Nepal - 16 dagen

16 daagse reis door India en Nepal
vanaf EUR 1599,- per persoon

Highlights

  • Voor groepen vanaf 8 personen

Details

  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Lokale gidsen
Deze 16 daagse reis combineert de diversiteit van India en Nepal. Van de indrukwekkende spirituele cultuur in het levendige India tot de rust rondom de natuur in de Himalaya van Nepal. Van de ghats langs de Ganges in Varanasi tot de safari’s in het Chitwan National Park.
Duur: 16 dagen
Landen: India, Nepal

Geniet van het dagelijkse leven in de straten van Agra, Delhi en Jaipur. Vaar over de Ganges, ga op zoek naar de neushoorns in Nepal en bekijk de geboorteplaats van Boeddha in het schitterende bergachtige landschap.

Reisschema


Dag 1-2: Delhi

Vlucht Amsterdam - Delhi. Eerste avond naar India Gate en Connaught Place.

Dag 3-4: Jaipur
In Jaipur brengen jullie een bezoek aan the Palace of Winds en Amber Palace.

Dag 5: Agra
Bezoek de wereldberoemde Taj Mahal in Agra.

Dag 6-7: Orchha
Verblijf in dorpje Orchha en bezoek de verlaten tempels en paleizen.

Dag 8-9:  Varanasi
Wandel langs de ghats aan de Ganges en ervaar het indrukwekkende, spirituele leven langs het water. Boot tour over de Ganges bij zonsondergang.

Dag 10: Bhairawa/Lumbini - grens India/Nepal
Bezoek aan Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha.

Dag 11-12: Chitwan National Park
Safari door het Chitwan National Park.

Dag 13-14: Pokhara
Excursie naar Sarangkot.

Dag 15: Kathmandu
Op weg naar Kathmandu brengen jullie een bezoek aan de Swayambhunath, beter bekend als de Monkey temple.

Dag 16: Kathmandu
Optionele rondvlucht over en langs de Mount Everest in de ochtend voordat je terugvliegt naar Amsterdam.

Kaart - route

Eten en drinken

Tijdens deze reis zijn de maaltijden niet inclusief. Hierdoor zijn jullie zelf in staat om samen met de reisleider te bepalen waar en wat je wilt gaan eten. Er zijn dus geen vooraf vastgelegde toeristenrestaurants, maar de reisleider kan je natuurlijk wel adviseren waar te gaan eten.

Vervoer en accommodatie

Gedurende deze reis verblijven jullie 12 nachten in hotels/guesthouses, 1 nacht in de trein en 1 nacht in een tent. Vervoer tijdens de reis is grotendeels met de bus en verder maken jullie gebruik van o.a. trein en boot.

Eigen tijd

Tijdens deze 19 daagse reis zijn al veel dingen gepland, toch is er ook ruimte om zelf activiteiten te ontplooien. Is er een deel van de groep die bijvoorbeeld een Everest vlucht wil gaan doen en een ander deel wil graag gaan winkelen, dan hoef je dit alleen maar aan te geven bij de reisleider.

Prijs

We kunnen jullie deze groepsreis aanbieden voor 1500 - 1600 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte van jullie groep, de beschikbaarheid van vluchten en het seizoen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je van ons de meest actuele prijs te horen voor jullie aanvraag.

Groepsreis voor studenten

Dit is een reis voor jaarclubs, disputen en andere groepen studenten of jongeren die met minimaal 8 personen deze reis willen doen.

Contact