India - 16 dagen

16 daagse lustrumreis naar India
vanaf EUR 1399,- per persoon

Highlights

  • Voor groepen vanaf 8 personen

Details

  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Eigen reisleider
  • Lokale gidsen
Levendige steden, eeuwenoude forten, tempels en paleizen van Amber, Fatephur Sikri, Agra, Khajuraho en Orcha en zeilen op de rivier de Ganges in Varanasi.
Duur: 16 dagen
Landen: India

Van de ingewikkelde saris van Rajasthan naar de prachtige symetrie van de Taj Mahal; deze compacte reis is een perfecte introductie voor het indrukwekkende India. Je zult jezelf zien lopen op de trappen langs de Ganges rivier, in aanraking komen met het spirituele hart van het Hindoeïsme in Varanasi en waant je van de gebaande paden op ontdekkingstocht naar opmerkelijke tempels in rustieke dorpjes. Met deze combinatie van inbegrepen activiteiten en vrije tijd om zelf de rijke historie van dit land te ontdekken weet je zeker dat je alle facetten van het leven in Incredible India zult beleven!

Reisschema


Dag 1-2: Delhi
Vlucht vanaf Amsterdam naar Delhi en transfer naar het hotel.

Dag 3: Delhi
Bezoek de oude stad met de metro, ga naar de kruidenmarkt, Jama Masjid en Connaught Plein.

Dag 4-5: Jaipur
Breng een bezoek aan Hawa Mahal (Windpaleis) en het Amber fort. Optie om een Bollywood film te zien in Raj Mandir.

Dag 6: Abhaneri
Bezoek aan Abhaneri Bawdi en Harshat Mata tempel.

Dag 7-8: Agra
Naar de Taj Mahal in Agra en de Baby Taj, Red Fort, Fatehpur Sikri (Stad van de overwinning)

Dag 9: Orchha
Ontdek de verlaten paleizen in Orchha.

Dag 10-12: Alipura/Khajuraho
Bezoek aan het tempel complex Khajuraho; Western Temples

Dag 13-14: Varanasi
Oriënterende wandeling langs de trappen van de Ganges rivier (ghats) en de oude stad. Een boottocht over de Ganges bij zonsopkomst en -ondergang

Dag 15: Varanasi/Delhi
Vrije ochtend in Varanasi om langs de ghats te lopen en nog wat te winkelen voordat we in de middag weer terugvliegen naar alle kleuren, geuren en drukte van Delhi.

Dag 16: Delhi
Vertrekdag met terugvlucht naar Nederland

Kaart

Eten en drinken

Tijdens deze reis zijn de maaltijden niet inclusief. Hierdoor zijn jullie zelf in staat om samen met de reisleider te bepalen waar en wat je wilt gaan eten. Er zijn dus geen vooraf vastgelegde toeristenrestaurants, maar de reisleider kan je natuurlijk wel adviseren waar te gaan eten.

Vervoer en accommodatie

Gedurende deze reis verblijven jullie 13 nachten in hotels en 1 nacht in de trein. Vervoer tijdens de reis is grotendeels met de bus en verder maken jullie gebruik van o.a. trein en boot.

Eigen tijd

Tijdens deze 16 daagse reis zijn al veel dingen gepland, toch is er veel ruimte om ook zelf activiteiten te ontplooien. Is er een deel van de groep die bijvoorbeeld ergens wil gaan winkelen en een ander deel wil tempels bezoeken, dan hoef je dit alleen maar aan te geven bij de reisleider.

Prijs

We kunnen jullie deze groepsreis aanbieden voor 1200 - 1400 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte van jullie groep, de beschikbaarheid van vluchten en het seizoen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je van ons de meest actuele prijs te horen voor jullie aanvraag.

Groepsreis voor studenten

Dit is een reis voor jaarclubs, disputen en andere groepen studenten of jongeren die met minimaal 8 personen deze reis willen doen.

Contact