Filipijnen - 13 dagen

13 daagse lustrumreis door de Filipijnen
vanaf EUR 1.775,- per persoon
De Filipijnen is de perfecte bestemming om te eilandhoppen, de overweldigende natuur te ontdekken en verschillende sportieve activiteiten te ondernemen. Ben je op zoek naar een avontuurlijke, maar tropische, bestemming voor jullie jaarclub- of lustrumreis? In de Filipijnen zullen jullie een onvergetelijke reis maken!
Duur: 13 dagen
Landen: Filipijnen

  • Dagexcursie naar de Taal vulkaan
  • Manila stadstour
  • Canyoning in de Montaneza watervallen
  • Eilandhoppen met een boot vanaf Bantayan
  • Zipline met een fiets boven de prachtige Chocolate Hills
  • Peddel over de Loboc rivier tijdens een SUP-excursie

Reisschema


Dag 1: Vertrek
Vertrek uit Nederland of omgeving.

Dag 2: Aankomst
Aankomst in Manila, een transfer brengt je van het vliegveld naar de accommodatie. Verken de stad en in de avond kunnen jullie op stap, op een goed begin van jullie lustrumreis op de Filipijnen.

Dag 3: Manila
Bezoek tijdens een dagexcursie de Taal vulkaan. Maak een hike over deze actieve vulkaan en bewonder het prachtige uitzicht over de kraters en meren. In de middag reis je terug naar Manila, neemt de gids je op een korte stadstour met stops in Intramuros en het Rizal Park.

Dag 4: Manila – Moalboal
Vandaag vliegen jullie naar Cebu, en een privétransfer brengt jullie naar Moalboal. Jullie verblijven hier in een heerlijk strandresort. Relax de rest van de dag met een cocktail op het strand.

Dag 5: Moalboal
Maak je klaar voor een canyoning-excursie door de Montaneza watervallen. Daal af van hoge watervallen en spring van 15 meter hoogte in het verkoelende water. Een onvergetelijke ervaring die zorgt voor een enorme adrenaline-rush!

Dag 6: Moalboal
Relax op de mooie stranden, pak een snorkel en ga op zoek naar de enorme scholen met sardines, waar Moalboal bekend om staat.

Dag 7: Moalboal – Bantayan
Vervolg jullie reis naar Bantayan en check in bij jullie resort, gelegen aan het strand. Het dorpje bevindt zich op loopafstand en hier bevinden zich enkele gezellige restaurants en bars.

Dag 8: Bantayan
Ga op zoek naar het ultieme paradijselijke eiland tijdens een bootexcursie waarbij jullie verschillende eilanden aandoen. Relax, geniet van het uitzicht en spring met een snorkel het water in, op zoek naar de meest kleurrijke vissen.

Dag 9   Bantayan – Bohol
Pak je backpack weer in, want jullie reizen verder naar Bohol met een ferry en privétransfer. Jullie verblijven in een gezellig hostel in Panglao.

Dag 10  Bohol
Jullie gaan er met gids op uit om het eiland Bohol te verkennen. Je bezoekt het Butterfly Sanctuary, de Baclayon kerk en hebben jullie de kans om het schattige spookdier in de Tarsier Sanctuary te spotten. Na de lunch gaan jullie naar de unieke Bicycle Zipline, de eerste in de wereld, waar jullie met een fiets tussen de prachtige natuur naar beneden ziplinen. Met uitzicht over de Chocolate Hills!

Dag 11  Bohol
Samen met je jaarclub peddel je staand op een surfboard (SUP) over de Loboc rivier en zie je de natuur vanuit een heel ander perspectief. Stel je in op een sportieve dag vol waterpret, natuurschoon en verse kokosnoten bij de lunch. Proost ’s avonds op een geslaagde lustrumreis die jullie niet snel zullen vergeten!

Dag 12  Terug naar Cebu & vertrek
Met privébusje en de veerpont reizen jullie naar het vliegveld van Cebu. Vanaf Cebu vliegen jullie terug naar Nederland.

Dag 13  Aankomst
Aankomst in Nederland.

 

Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt! Je kunt deze reis dus naar wens ook korter of langer maken, of een andere inhoud geven. Haal bijvoorbeeld je duikbrevet op Moalboal, of maak een avontuurlijke trip naar de Pangsajan watervallen. In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van het land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Eten en drinken
Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen, lunch en diner zijn – op een enkele keer na – niet inclusief. Zo heb je de vrijheid om zelf te bepalen waar jullie gaan eten. 

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnachten jullie in hostels, hotels en strandbungalows. Vervoer is per vliegtuig, boot, privétransfer in minivan.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.775. per persoon. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

 

Contact