Filipijnen

Tropical Philippines
vanaf EUR 1.775,- per persoon op basis van 13 dagen

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
De Filipijnen is dé perfecte bestemming om te eilandhoppen, de onderwaterwereld in te duiken, maar laat je ook verrassen door de natuur die het land rijk is. Ben je op zoek naar een avontuurlijke, maar tropische, bestemming voor jullie lustrumreis? In de Filipijnen zullen jullie een onvergetelijke tijd hebben!
Duur: 13 dagen
Landen: Filipijnen

 • Dagexcursie naar de Taal vulkaan
 • Op stap in Makati
 • Canyoning in de Montaneza watervallen
 • Eilandhoppen met een boot vanaf Bantayan
 • Zipline met een fiets boven de prachtige Chocolate Hills
 • Peddel over de Loboc rivier tijdens een SUP-excursie

Filipijnen Kaart Lustrumreis

 

Reisschema

Dag 1   Vertrek
Vertrek uit Nederland.

Dag 2   Aankomst in Manilla
Aankomst in Manilla, een transfer brengt je van het vliegveld naar de accommodatie. Verken de stad en in de avond kunnen jullie op stap in een van de clubs in Makati, een goed begin van jullie lustrumreis op de Filipijnen.

Dag 3   Manilla
Bezoek tijdens een dagexcursie de Taal vulkaan. Maak een hike over deze actieve vulkaan en bewonder het prachtige uitzicht over de kraters en meren. In de middag reis je terug naar Manilla en neemt de gids je mee op een korte stadstour met stops in Intramuros en het Rizal Park.

Taal Volcano, Philippines

Dag 4   Manilla - Moalboal
Vandaag vliegen jullie naar Cebu, een privétransfer brengt jullie naar Moalboal. Jullie verblijven hier in een heerlijk strandresort. Relax de rest van de dag met een cocktail op het strand.

Dag 5   Moalboal
Maak je klaar voor een canyoning excursie door de Montaneza watervallen. Daal af van hoge watervallen en spring van 15 meter hoogte in het verkoelende water. Een onvergetelijke ervaring die zorgt voor een enorme adrenaline rush!

Dag 6   Moalboal
Relax op de mooie stranden, pak een snorkel en ga op zoek naar de enorme scholen met sardines, waar Moalboal bekend om staat.

View On Moalboal From Above, Philippines

Dag 7   Moalboal - Bantayan
Vervolg jullie reis naar Bantayan en check in bij jullie resort, gelegen aan het strand. Huur een scooter en verken het eiland. Op loopafstand van het resort bevinden zich enkele gezellige restaurants en bars.

Dag 8   Bantayan
Ga op zoek naar het ultieme paradijselijke eiland tijdens een bootexcursie waarbij jullie verschillende eilanden aandoen. Relax, geniet van het uitzicht en spring met een snorkel het water in, op zoek naar de meest kleurrijke vissen.

Dag 9   Bantayan - Bohol
Pak jouw backpack weer in, want jullie pakken de ferry en privébusje naar Bohol. Jullie verblijven in een gezellig hostel in Panglao.

Cheers On Bohol, Philippines

Dag 10   Bohol
Een gids haalt jullie op om Bohol te ontdekken. Je bezoekt het Butterfly Sanctuary, de Baclayon kerk en hebben jullie de kans om het schattige spookdier in de Tarsier Sanctuary te spotten. Na de lunch gaan jullie naar de unieke Bicycle Zipline, de eerste in de wereld, waar jullie met een fiets tussen de prachtige natuur naar beneden ziplinen. Met uitzicht over de Chocolate Hills!

Dag 11   Bohol
Samen met je jaarclub peddel je staand op een surfboard (SUP) over de Loboc rivier en zie je de natuur vanuit een heel ander perspectief. Stel je in op een sportieve dag vol waterpret, natuurschoon en verse kokosnoten bij de lunch. Proost ’s avonds op een geslaagde lustrumreis die jullie niet snel zullen vergeten!

Dag 12   Vertrek uit Cebu
Met privébusje en de boot reizen jullie naar het vliegveld van Cebu, waar jullie de reis terug naar Nederland inzetten.

Dag 13   Aankomst
Aankomst in Nederland.

 

Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt, het is dus mogelijk deze reis korter of langer te maken, of een andere inhoud te geven. Haal bijvoorbeeld je duikbrevet op Moalboal! In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van een land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.775,- per persoon op basis van 13 dagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Eten en drinken
Tijdens deze reis is het ontbijt inbegrepen. Lunch en diner zijn - op enkele dagen na - exclusief, zo heb je de vrijheid om zelf wat leuks uit te zoeken. 

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnacht je in hostels, hotels en strandbungalows. Vervoer is per vliegtuig, boot en privébusje met chauffeur.

 

Contact