Colombia

Bogotá Colombia
vanaf EUR 1990,- per persoon op basis van 2 weken

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • Een aantal maaltijden
Ben je op zoek naar een avontuurlijke bestemming voor jullie lustrumreis? Dan is Colombia een echte aanrader. Je vindt er ongerepte natuur, bruisende steden, gastvrije mensen en geweldige stranden.
Duur: 2 weken
Landen: Colombia

Highlights

 • Fietstocht door Bogota
 • Trekking door de Colombiaanse Andes
 • Uitgaan in Medellín
 • Slaap in een hangmat in de jungle van Tayrona National Park
 • Overnacht op een catamaran en verken de onderwaterwereld van de Caribische zee
 • Ontdek de prachtige pleinen en kleurrijke bouwwerken die Cartagena rijk is


Reisschema


Dag 1   Vertrek uit Nederland

Dag 2   Bogota
In de middag staat een fietstour op het programma. Een gids leidt jullie langs verschillende historische bezienswaardigheden en indrukwekkende graffitikunstwerken. Ontdek het nachtleven in de hoofdstad.

Dag 3   Bogota - Salento
Vandaag reizen jullie de groene binnenlanden in. Proost 's avonds in een van Salento's knusse restaurants op een geweldige start van jullie jaarclubreis in Colombia. 

Dag 4   Los Nevados National Park
Wandel door de prachtige natuur van Los Nevados National Park. De trip start in Valle de la Cocora, vanwaar jullie met gids verder de Colombiaanse Andes door trekken. Een pittige tocht, maar de omgeving maakt dit ruimschoots goed! Jullie overnachten in het nationale park.

Dag 5   Los Nevados National Park
Op naar meer prachtige vergezichten en indrukwekkende natuur. Na het bereiken van het hoogste punt van de tocht wordt de weg terug naar Salento ingezet. Vanaf Valle de Cocora brengt een jeep jullie terug naar het hostel.

Panoramic View From Rock Of Guatape Medellin Colombia

Dag 6   Salento - Medellín
Reis door naar Medellín, een stad met interessante geschiedenis. Uitgaan kun je goed in de omgeving van Parque Lleras, waar veel cafés en barretjes te vinden zijn. 

Dag 7   Medellín
Deel de dag in zoals je wilt. Ontdek de geheimen en geschiedenis van Medellín via een excursie over Pablo Escobar, of reis met de kabelbaan omhoog voor een prachtig uitzicht over de stad.

Dag 8   Medellín - Tayrona National Park
Vlieg van Medellín naar Santa Marta, om vervolgens met de bus naar Tayrona National Park gebracht te worden. Je komt aan in een gebied van tropisch regenwoud en mooie stranden. Breng de nacht door in een hangmat.

Dag 9   Tayrona National Park
Relax op het strand, maak een snorkeltocht, hike door de jungle of bezoek de ruïnes van El Pueblito.

Beach View At Tayrona National Park Colombia

Dag 10   Tayrona National Park - Cartagena
Reis langs de kust westwaarts, naar Cartagena. Een prachtige koloniale stad met veel leuke pleintjes, kleurrijke huizen en een indrukwekkend fort. Ook ’s svonds is het erg gezellig met een goede keuze aan restaurants en bars. 

Dag 11   Catamaran trip
Jullie gaan aan boord van een privécatamaran, een schipper vaart jullie langs de tropische kust waar je geweldige snorkelstops kunt maken. Aanschouw ’s avonds de sterrenhemel onder het genot van een drankje, jullie slapen deze nacht op de boot.

Dag 12   Catamaran trip
Jullie varen de Caribische zee verder over en maken nog een aantal mooie stops. Einde middag worden jullie weer in Cartagena afgezet. 

Dag 13   Cartagena
Verken Cartagena, of plan een excursie naar de vulkaan El Totumo, waar je een modderbad kunt nemen. Sluit jullie onvergetelijke lustrumreis naar Colombia af in een van de vele bars in het historische centrum.

Colorful Walls In Cartagena Colombia

Dag 14   Vertrek uit Cartagena
De laatste dag van jullie reis is aangebroken. Na het ontbijt vliegen jullie vanaf Cartagena terug naar Nederland. 

Dag 15   Aankomst in Nederland


Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt, het is dus mogelijk je lustrumreis korter of langer te maken, of een andere inhoud te geven. Ga bijvoorbeeld de ongebaande paden van de kust op door de duinen van Punta Gallinas! In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van een land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.


Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.990 per persoon op basis van 2 weken. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Contact