Cambodja

Krong Siem Reap Cambodia
vanaf EUR 1.795,- per persoon op basis van 15 dagen

Details

 • Vliegticket
 • Accommodatie
 • Vervoer
 • Activiteiten inclusief lokale gids
 • 10x ontbijt, 5x lunch, 2x diner
Wil jij samen met jouw jaarclub op reis naar een land waar jullie een van de indrukwekkendste religieuze monumenten ter wereld bezoeken, maar ook genieten van prachtige stranden en bijzondere flora en fauna? Ga dan op lustrumreis naar Cambodja!
Duur: 15 dagen
Landen: Cambodja

Highlights

 • Zonsondergang over Angkor Wat
 • Op stap in Pubstreet in Siem Reap
 • Fietsen langs de Mekong rivier
 • Leer meer over de geschiedenis in Tuol Sleng en de Killing Fields
 • Unieke dieren spotten in het regenwoud van Chi Pat
 • Duik, snorkel of relax aan de prachtige stranden van Koh Rong

Jaarclubreis Cambodja 15 Dagen
Reisschema


Dag 1   Vertrek uit Nederland

Vertrek uit Nederland of van omliggend vliegveld.

Dag 2   Aankomst in Siem Reap
Aankomst in Siem Reap. Relax in het guesthouse of verken de stad. Proost ’s avonds in Pub Street op het begin van een onvergetelijke lustrumreis.

Dag 3   Siem Reap
Vandaag neemt een gids jullie mee naar Angkor en leidt jullie rond in dit bijzondere tempelcomplex. In de middag is het tijd om dé Angkor Wat zelf te bekijken. Eindig de dag met een onvergetelijke zonsondergang over de tempels.

Angkor Wat Temple, Krong Siem Reap, Cambodia

Dag 4   Siem Reap - Kratie
Na het ontbijt verlaten jullie Siem Reap en reizen jullie naar Kratie, een niet al te groot, oud koloniaal stadje aan de oever van de Mekong rivier.

Dag 5   Kratie
Met een gids fietsen jullie door ruraal Cambodja; langs de Mekong rivier, dorpjes en rijstvelden. Maak een stop bij de pagode van Sambok Mountain. Op de terugweg naar Kratie stap je in Kampi op een bootje om de bijzondere Irrawaddy zoetwaterdolfijnen te spotten.

Dag 6   Kratie - Phnom Penh
Jullie reizen door naar hoofdstad Phnom Penh, die je in de middag op je gemak kunt gaan verkennen.

Dag 7   Phnom Penh
Slaap een ochtend uit, of wandel door Phnom Penh. Jullie schuiven aan voor lunch in Friends The Restaurant, een initiatief dat straatkinderen ervaring op laat doen in de horeca branche. Een gids neemt jullie hierna mee naar de indrukwekkende Tuol Sleng gevangenis en de Killing Fields.

Mother Takes Break From Gardening Phnom Penh Cambodia

Dag 8   Phnom Penh - Chi Pat
Jullie stappen vandaag op de lokale bus richting Chi Pat, en stappen op een bootje verder het regenwoud in. Neem een duik in de verkoelende Chhay Chrey Rapids. Aanschouw de zonsondergang vanaf Bold Mountain voordat jullie terugkeren naar de lodge voor een heerlijk diner.

Dag 9   Chi Pat
De dag begint vroeg zodat jullie de jungle kunnen zien ontwaken. Er zijn in dit gebied vanaf de rivier veel vogels te spotten zoals adelaars, neushoornvogels, maar ook apen, en (meer zeldzaam) olifanten zijn woonachtig in dit gebied.

Dag 10  Chi Pat - Koh Rong
Van de jungle worden jullie naar Shinoukville gebracht, waar je de boot pakt naar het eiland Koh Rong. Geniet van de prachtige stranden, het helderblauw water en een geweldige onderwaterwereld. Schuif aan in een van de gezellige bars op Koh Touch Beach.

Dag 11  Koh Rong
Deel de dag in zoals jullie zelf willen. Ga duiken, snorkelen of installeer je met een goed boek aan het strand. Wandel door de jungle naar Long Beach, het mooiste strand van het eiland.

Koh Rong from above, Cambodia

Dag 12  Koh Rong
"Another day in paradise”! Geniet nog een dag van het relaxte, tropische eilandleven. 

Dag 13  Koh Rong - Phnom Penh
Jullie pakken de boot terug naar Shinoukville en worden per privébusje naar Phnom Penh gebracht. Sluit deze fantastische reis bijvoorbeeld af met een goed uitzicht en een cocktail in Eclipse Sky Bar.

Dag 14  Vertrek uit Phnom Penh
Deze laatste dag in Phnom Penh kun je benutten voor wat laatste inkopen of een goede Cambodjaanse maaltijd.

Dag 15  Aankomst
Aankomst in Nederland.


Op maat
Onze reizen worden op maat gemaakt, het is dus mogelijk deze reis korter of langer te maken, of een andere inhoud te geven. Ga bijvoorbeeld een paar dagen duiken op Koh Sdach! In onze reizen zal je altijd een balans van activiteiten en vrije tijd terugvinden, zodat je enerzijds veel van een land ziet en ervaart, maar ook je eigen plan kunt trekken.

Prijs
Deze reis kunnen we aanbieden vanaf € 1.795 per persoon op basis van 15 dagen. De prijs is afhankelijk van de grootte van de groep, de beschikbaarheid van de vluchten en de reisperiode. Wil je de actuele prijs voor jouw reis weten? Vraag dan een offerte aan.

Eten en drinken
Een deel van de maaltijden - 10x ontbijt, 5x lunch en 2x diner - is inbegrepen, zo heb je ook de vrijheid om zelf wat leuks uit te zoeken.  

Vervoer en accommodatie
Tijdens deze reis overnacht je in hotels, guesthouses, jungle- en strand bungalows. Het vervoer is per lokale bus, privébusje met chauffeur, en boot.

Contact