Argentinië & Brazilië - 19 dagen

19 daagse reis door Argentinië en Brazilië
vanaf EUR 2299,- per persoon

Highlights

  • Voor groepen vanaf 8 personen

Details

  • Vluchten vanaf Amsterdam
  • Accommodatie
  • Vervoer
  • Lokale gidsen
Deze 19 daagse reis begint in Buenos Aires, bekend van de tango en de leuke wijken. Via de koloniale dorpjes in Uruguay en hot springs naar de Iguazu watervallen en eindigen in Rio de Janeiro met voldoende tijd om Copacabana beach, de favela´s, het Christus beeld en de Suger Loaf berg te bekijken.
Duur: 19 dagen
Landen: Argentinië, Brazilië en Uruguay

Reisschema


Dag 1-2: Buenos Aires

Vlucht Amsterdam - Buenos Aires.

Dag 3: Buenos Aires
Vrije dag om Buenos Aires te verkennen, zoals de musea of een tango show.

Dag 4-6: Colonia/Montevideo
Met de ferry over de Rio de la Plata naar Colonia in Uruguay. Na een vrije dag rondom het strand en de klinkersteen straten met de bus naar Montevideo, de hoofdstad van Uruguay.

Dag 7-8: Salto
Reis naar Salto voor een relaxte onderbreking bij de Hot Sprins, Spa en zwembad.

Dag 9-11: Iguazu watervallen
Vervolg de reis met een nachtbus naar Iguassu. Bezoek zowel de Braziliaanse kant voor het overzicht over de watervallen als de Argentijnse kant om met een boot en over loopbruggetjes dichtbij het spektakel te komen .

Dag 12-13: Paraty
Vanaf Iguassu met de nachtbus naar het koloniale Paraty. Relax op het strand, bezoek een cachaça stokerij en een van de vele kroegjes.

Dag 14-16: Ilha Grande
Met bus en ferry naar Ilha Grande. Een eiland met prachtige stranden en goede mogelijkheden om te gaan hiken en om 's avonds uit te gaan.

Dag 17: Rio de Janeiro
Verlaat het rustige Ilha Grande met de ferry en met de bus door naar het bruisende Rio de Janeiro. Met het hotel bij de Copacabana de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen met de schitterende stranden, het uitgaansleven, het Christusbeeld en de favela's.

Dag 18-19: Rio de Janeiro
Ochtend ter vrije besteding voorafgaand aan de vlucht terug naar Amsterdam.

map-argentinie-brazilie

Eten en drinken

Tijdens de reis zijn eten en drinken voor eigen rekening. Hierdoor zijn jullie zelf in staat om samen met de reisleider te bepalen waar en wat je wilt gaan eten. Er zijn dus geen vooraf vastgelegde toeristenrestaurants, maar de reisleider kan je natuurlijk wel adviseren waar te gaan eten.

Vervoer en accommodatie

Tijdens deze reis slapen jullie 14 nachten in hotels en 2 nacht in de bus. Vervoer tijdens de reis is grotendeels met de bus en verder maken jullie gebruik van o.a. de ferry.

Eigen tijd

Ook al zijn er tijdens deze 19 daagse reis al veel dingen gepland, toch is er veel ruimte om zelf dingen te gaan verkennen. Is er een deel van de groep die bijvoorbeeld ergens op het strand wil blijven liggen en een ander deel wil graag gaan hiken, dan hoef je dit alleen maar aan te geven bij de reisleider.

Prijs

We kunnen jullie deze groepsreis aanbieden voor 2.100 - 2.300 euro. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de grootte van jullie groep, de beschikbaarheid van vluchten en het seizoen. Wanneer je een offerte aanvraagt krijg je van ons de meest actuele prijs te horen voor jullie aanvraag.

Groepsreis voor studenten

Dit is een reis voor jaarclubs, disputen en andere groepen studenten of jongeren die met minimaal 8 personen deze reis willen doen.

Contact